Babymam 17+6 vanda yaşıyorum aslen kendim ordulu eşimde erzurumlu erkek bekliyoruz bizde 😊 mayıs ayı erkek çok herhalde 🤗
Denbia Babymam FerhanSerkanEilmez OglusumuBeklerken KbraGndz XyveAnnesi DBA1010 Gulsum94 hoşgeldiniz hamişler 🤗 hamileliğiniz nasıl geçiyo acaba 🤰🏻🦋💕
Babymam Denbia hoş bulduk canım geceleri biraz zorlanmaya başladım karnım hafif çıkınca ama çok şükür iyiyiz seni sormalı 🤗
Gulsum94 Denbia çok şükür iyiyiz göbek fıtığım çıkmış o biraz zorluyor beni şimdilik ara ara sancı yapıyor ama minnoşum için değer ne yapalım ☺
Sedafirat Denbia ay biri beni çağırdı bizde 17+6 olduk teyzeleri daha cinsiyetini öğrenemedik çarşambaya kontrolümüz var inşallah onda öğrenecez 😍😍 durumlarınız nasıl
Denbia Babymam ben kum döküyorum dünnnnn çok büyük bir sancı yaşadım 2-3 saat çok korktummmmm 😞😞🙏🏻 Çok şükür oğlum iyi bnde iyiyim şimdi
Svde Havaa çok şükür güzel gidiyor benimde.. yeni yeni iştahım açıldı mide bulantılı günleri atlattım hamdolsun😊
Svde EsinGne aslında ediyodur ama ayırt edemiyo olabilirsiniz. Böyle hafif dokunul gibi oluyo parmak değdirir gibi
EsinGne Svde ne bilim canım olabilirde ilk olunca nasıl bi duygu bilemiyorum tam anlamıyla hiç hissetmedim sen ne zaman hissetmeye başladın😊😊
Svde EsinGne ben 17. Haftada hissetmeye başladım. Sol tarafımda hafif hafif hissetmeye başladım. Şimdi özellikle yemeklerden sonra içerden biri dokunuyomuş gibi hissediyorum böyle tık tık🤗😇
dorukayra selam kızlar bizde 19+1 olduk bugün ikinci hamileliğim kızım olacak inşallah ❤ isim olarak beren ela düşünüyoruz şimdilik degsmezse 😂
esramcinar Merhaba kızlar bizde tam 17haftalığız kızımız olcak inşallah🙏🏻 İkinci hamileliğim ilk oğlum 15aylık bizde istanbuldayız☺
busra55can61 Merhaba kizlarrr 18+6 yizz. İkinci gebeliğim. Samsunluyum Allah nasip ederse 2.pasamm geliyorr