Denbia Kızlarrrr Merhaba İzmir den RABİA 🤰🏻💕 happy Mom yeni üyesiyim 19+6 hamileyim tanışalım istedim 🤗😇
Sedafirat Denbia ay biri beni çağırdı bizde 17+6 olduk teyzeleri daha cinsiyetini öğrenemedik çarşambaya kontrolümüz var inşallah onda öğrenecez 😍😍 durumlarınız nasıl
Svde Havaa çok şükür güzel gidiyor benimde.. yeni yeni iştahım açıldı mide bulantılı günleri atlattım hamdolsun😊
Denbia Çok şükür bizde iyiyiz fakat bugün idrarımı yaptıktan sonra doğrulamadım bir sancı girdi kasıklarıma doğru çok korktum 2-3 saat sürdüüü. Çok şükür iyiyim, oğlumda iyi
EsinGne Denbia geçmiş olsun canım kendinede oğluşada Allah sağlık sıhatler versin🙏🙏Rabbim yavrularımızı bize bağışlasın❤❤
EsinGne Denbia çok şükür bu aralar harikayım çok enerjik hissediyorum kendimi önceki aylarım çok zor geçmişti temizlik filan yapmak istiyor canım😂😂 oğluşu hala hissedemedim tek kafamda o her dakika elim göbişte😊😊sizin nasıl geçiyo hissediyormusunuz?
Denbia EsinGne amin canım hepimizin inşallah yuvalarına huzur Bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhh 🙏🏻🙏🏻
Havaa Denbia inş CNm bnm Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip eylesin çocuklarımızı sende dua et bizlerde alalım sağ Salim çocuğumuzu inş
Svde EsinGne aslında ediyodur ama ayırt edemiyo olabilirsiniz. Böyle hafif dokunul gibi oluyo parmak değdirir gibi