ZMG65 Arkadaşlar çatlatma iğnesi oldum 1,5 gün önce değerlerim26, 9 pazartesi günü kan vermeye gitcem yükselme olursa hamileliğim kesinleşcek beyaz ve sarı akıntım var korkmam gerekiyomu ve neden oluyo bilgisi olan var mı???
oguzweannesi ZMG65 Sari akıntı enfeksiyon olabiliyor cnm korkma kanaman olmadığı sürece rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 😊
minikmucizemmmmmm ZMG65 iğneden hemen sonra mı test yaptınız yoksa 10. günde veya 14. günde falan mı çıktı bu değer
2609nrgl ZMG65 canım sarı akıntıdan bilgim yok ama beyaz akıntı bende de oluyor iğnenin 12. Günündeyim inşallah gebelik vardır ikimizdede
Semali1 Hayır canım korkmanı gerektirecek herhangi bir durum yok. Zaten hamilelikte akıntılar genelde çok oluyor. İçin rahat olsun. İnşallah hamilesindir Rabbim gönlüne göre versin kucağını doldursun inşallah 🤍🌺
ZMG65 oguzweannesi aminn ağznzdan bal damlyo ya çok bekledim gelmesini rabbim devamını getirir inşallah 😘💜
ZMG65 2609nrgl benim iki hafta oldu iğnenin 7gunu başladı beyaz akntm tam adet günümde sarı oldu 5gunum geçmiş pazartesiye de az kaldı pazartesi kesin belli olur artk bnmki rabbim olmayanlara da nasip etsin 😘💜
Umut60 2609nrgl beyaz Akıntı bende de var daha önce yumurtlama dan önce görürdüm bu ay pik olmadı 6 gün var beyaz akıntı oldu galiba çatlamadı endometriyum içinde yumurta parçalanıyor mu moralim bozuk
minikmucizemmmmmm ZMG65 he anladımm bende iğnenin 6. günündeyim inşallah bana da vesile olmuşturda bebiş gelir 🥰🥰
ZMG65 minikmucizemmmmmm aminnn aminn inşallah rabbim bizide senide tüm olmak isteyenleride sevindirir inşallah
ZMG65 2609nrgl ben 15.gunumde evde ilk idrarda test yaptım silik çizgi oldu ikinci gün yine öyle oldu 3.gunumde kan tahlilinde değerim yüksek çıktı