ArenAsilmomm _ipekkkkk benimde o şekilde neden bilmiyorum doktorum çok rahat sorduğumda normal diyor ama bilemiyorum
Aysegul9371 _ipekkkkk benimde aynı 30 dan beri doktor normal diyor. 34+4 te sancım çıktı nst de dinleniyorum haftaya gidicem yne bakalim
Sh_erdogan _ipekkkkk bende 37+1 im. Aymı şekilde. Özellikle uyuyup uyanınca karnımda acı ve sertlik oluyo
_ipekkkkk ArenAsilmomm ben sormadım doktora gidince okadar çok sorulcak şey oluyor ki unutuyorum 🤷♀️☺️
_ipekkkkk Aysegul9371 Yaaaa bakalm ozaman ne diyecek ben daha nst falan bağlanmadm 3 ocakta randevu ozaman bağlar herhalde 🤷♀️taş gibi karnım sert ağır hareket ediyor zaten
_ipekkkkk Sh_erdogan uyuyup uyanınca bilmiyorum da ben yataktan doğrulurken ağrıyor yamuk oluyor karnım zaten aman aman bir karnım yok top gibi önümde nerde saklanıyor bilmem hep sert arada bel ağrısı falan 40ları bulmasa bari diyorum 😂 38de geliverse sağlıklı sıhhatli
Cokistersengelerbence _ipekkkkk benim de oluyor ama hep unutuyordum. En son geçen hafta gitmeden hepsini not aldım telefona tek tek sordum 🤣
_ipekkkkk Aysegul9371 İnşaÂllah kuzum vaktinde gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌸 Sancı olsa hissedersin sanırım bilmiyorum benim ilk gebelik 🤷♀️☺️
Aysegul9371 _ipekkkkk benimde ilk 34 te gittigimde zerre sancı hissetmiyordum çok şaşırmıştım yüksekte çıktı ama bugün 35+6 dayım bu hafta net hissetmeye başladım
_ipekkkkk Aysegul9371 Peki nasıl bişey sancı adet ağrısı gibi mi farklı mı yoksa 🤷♀️ Arada kasık bel sırt ağrısı oluyor ama sancı oluncada mı sert oluyor Benim hep sert duruyor karnım 😔 nst falan bakılmadı daha 🤦
Aysegul9371 _ipekkkkk aynen öyle tam olarak adet ağrısı gibi bel sırt bazen kasıkta ve karnim taş gibi. Pozisyon flan değiştirince geçmiyor. Bebeğin hareketleri iyi diye acile gitmiyorum nst için. Doktorumda zaten suyun gelir kanaman olr ya da ağrın dayanılmaz olursa gel dedi
_ipekkkkk Aysegul9371 Ayy korktum şimdi Benimde belim ağrıyor karnım geriliyor belki ondan ağrıyor dur diye düşünmüştüm yan yatınca falan semsert karnım Hareketleri de ağır ağır hissediyorum ama Eşime geçen gün belim ağrıyor diyorum doktor dediya yalancı sancılar olabilir diye abartma endişe etme hemen dedi gitmedik doktora Bakalm 3 ocakta kontrol var ozaman nst çeker sanırım hemde sorarım 😏😔
Birdost Benim karnımın üst tarafında bir batma hissi var. Adeta biri sivri bir şey sapliyor gibi. Öne eğilirken ve ayakta dururken daha çok hissediliyor. Karnım desen sürekli gergin Zaten.
_ipekkkkk Cokistersengelerbence Öyle yapaym bari 😂😂 bu bebe unutkanlık yaptı dişlerim çürüdü 😂 sömürdü