yakamoz Duzenli kullanimda bebegimi çok rahatlatiyor. Her emzirmeden once 10 damla kadar veriyorum. Bebeğim çok gazli ve çok agliyordu. Ama damla sayesinde rahat bir sekilde gaz cikarmaya basladi🙊
AselNida yakamoz fazla değil mi.. dr mu tavsiye etti size benim kızımdada var önce zinco sonra başka bi damla kullandık herhangi bi değişiklik olmadı🙄
yakamoz AselNida ben zincodan hic memnun kalamadim. Abim aile hekimi, o oyle onerdi ben de ayni sekilde devam ediyorum 🙊
AselNida yakamoz biogaia diye bi damla aldık bizde zincodan memnun kalmadık.. buda fayda etmezse sab denicem çok yorucu bir süreç ya sürekli ağlayan bi bebekle uğraşmak insanı yorgunluktan çok üzüyo umarım biri fada eder☹️
yakamoz Havvahzl önce verin yani ben oyle kullaniliyor diye biliyorum. İnsallah sifa olur bebeginize.
yakamoz AselNida evet insan tükeniyor ne moral kaliyor ne de hal, derman😩 bio gaia icin de gunde bir defa diye duymustum. Gunde bir defa bio, her emzirme oncesi de sab simplex diye onermisti bir yakinim da🙊
AselNida yakamoz çok fazla olur öyle de ya korkarım bişe olur diye🙄 neyse dua edip düzelmesini beklemekten başka yolumuz yok galiba☹️
Mucizemmmmm yakamoz bana doktor duruma gore gunde 4 kez vere bilirsin 8er damla demisdi sab simplex i. Bir kezde biogia yi
Sevda6767 Ben de bio gaia aldım denedim de işe yaramadı gibi. Ya da yanlış mı kullanıyorum bilmiyorum. Ben çok ağladığı zaman veriyorum hep vermek de istemiyorum. Her emzirmede mi vermem gerekiyor?