defnelobe Günaydınn hanımlar. Canım kahvaltıda aşırı burger çekti az önce sipariş verdim. Benim gibi böyle oburiksler varmı? yalnız olmıyım please 🥺🙏😂
hanzade0 defnelobe ayy vallahi benim dee 🥺 hatta az önce sipariş vermeyi denedim ama maalesef olduğum yere gönderim yok🥲
Cotanakk defnelobe dün söyledim kahvaltıda yedim valla yiyorum ayda 2 defa en az bir şeyimiz yok şuana kadar çok şükür 😂
Benherseydenoncebiranneyim Cotanakk kaç haftalık hamilesiniz? Benim de canım çok çekiyor ama zararlı diye yiyemiyorum. Patates kızartması falan yiyor musunuz? 😄
_Lavinya Benherseydenoncebiranneyim Ben zararlı diye değil de acaba yersem midem bulanır bir daha yiyeyemezsem diye korkumdan yiyemiyorum 🤪😂😂😂😂 azcik da aglayim 😭😭😭😭
defnelobe pijamaboregi yani hakaret eden hakaret bulur. Sonuçta bu postlara tıklayarak içerik okunuyor. o yüzden giren kendi kaşınır ☺️😂
pijamaboregi defnelobe kuzum sana kimse hakaret etmemiş ki olmayan bir şey üzerinden başkalarına saldırıya geçmiş arkadaş. Bende gidip başka bir postta hayali olay kurgulayan sorunlu insanlar var yazayım çünkü aynı şey hatta benim yazdığım hayali değil gerçek