zeynnn5441 Ebruuuusalman Valla hafif sıkman gerekiyor sanirim eşin sıksın sen vur daha mantikli ole bu arada evet pamuğu bastırma ve önce kolanyayla sil o kısmı öyle vur
Ebruuuusalman zeynnn5441 aa evet bak buda ii olurdu aslnda ama oda uyudu simdi olmadı bi bacagı denim bari
Ebruuuusalman zeynnn5441 yaptim valla bacaga 😃o kdr korktugun gbi olmadi ama ilaci enjekte ederken fena yaktı
Ebruuuusalman Sevinc86 beninilk aradiklarinda hamileyim diyince covit polklinigine gidin kan verin dediler
zeynnn5441 Ebruuuusalman He iyi bari ilk vuracağımız zaman iğneyi bende saatlerce dusunmustum nası olacak diye yapinca insan rahatlıyor😀
Ebruuuusalman zeynnn5441 kesinlikle öyle valla sanada surekli soeu sordum hakkni helal et basinia agrittin😊
Ebruuuusalman zeynnn5441 cnm sen kolundan igne olunca ertesi gun bole ignenin oldugu yer dokununca sert gbi oluomu bide halen agriyormu benim öyle oldu hafif agrio acaba normalmi
Eda-1997 zeynnn5441 merhaba öncelikle geçmiş olsun ne gibi belirtileriniz vardı acaba bende bugün test verdim ama çok kötüyüm bununla nasıl başa çıkıcam bilmiyorum pozitifmiyim onu da bilmiyorum 😢
zeynnn5441 Eda-1997 Bel agrisi çok oldu bende 2 gün. Daha sonra boğaz yanması oldu sesimde hafif çatallaşma oldu aşı olduğumuz için galiba çabuk atlattık
Algorab zeynnn5441 Cok gecmis olsun. Belirtileriniz nelerdi acaba,bi de asi olmus muydunuz?Bende grip gibiyim su anda ve test vermeye korkuyorum😑