Simge34 annesinin_beybisi en son kan tahlili vermisdin ondn sonra birshaa kan verdin mi dokdora felan gittin mi en son gitmisdin ☺️☺️Ne oldu
Askiletotomsu annesinin_beybisi vallahi o kadar çok tecrübe okuyoruz ki burada Hemen doktora koşup kapısında yatasim geliyor, sürekli tedirgin ediliyoruz Ama okumadan da duramıyorum bı yandan 😅illa ogrenecem kime nolmuş
Askiletotomsu annesinin_beybisi benim şuan ki derdim de keseyi gördük ama ya boş keseyse 😅😅😅😅burada okuduklarima dayanarak bı derdi edindim. Sonraki aşama kalbi ya durursa .
annesinin_beybisi Simge34 kız daha ne kan verdim ne doktora gittim doktor hastahane yok burda salı gidicem
Askiletotomsu annesinin_beybisi kaç haftalık olduğunu hiç söylemedi bilemem ki bilemeyiz ki çok küçük henüz bilemeyiz filan dedi . 2993 mu neydi değerim Kese 5.5 mm dedi Dış gebelik değil, rahminde güzel kalınlaşmış iyi dedi . Tek bilgi bunlar 😅
Askiletotomsu annesinin_beybisi sen keseyi yeni görmedin anladığım kadarıyla . Henüz kan vermedik hastaneye gitmedim demişsin Üstte
Tubiis_0 Simge34 iyi artmış betan son adet tarihinden kendin hesapla bakalım 4. Veya 5. Haftada alttan muayeneylede görebilir keseyi inşallah hayırlısı olur
annesinin_beybisi Askiletotomsu aman boşver sen biliyosun kaç haftalık olduğunu iyi keseyi görmüş ya şimdilik bu bilgiyle yetin😅
annesinin_beybisi Askiletotomsu ben 1 kez kan verebildim burda hastahane acil vs. yok bu yüzden bir daha veremedim ama kanamam vs. yok bu yüzden şimdilik bir sıkıntı yok aslında ayın 12 sine randevu almıştım devlete ama o kadar bekleyemedim salı günü özele gidicem keseyi bir ihtimal görebiliriz goremezsek zaten 12 sinde de gidicem her halükarda
Askiletotomsu annesinin_beybisi 😅😅😅 çok yetinebiliyorum ya bende 😅😅😅 Bu arada keseyi görünce sağlık ocağında gebelik takibini başlatmayı unutma
annesinin_beybisi Askiletotomsu seninki benden baya büyük sat 14 müş sanırım benim 1 aralık sat o yüzden keseyi henüz göremeyebilirim😊 valla benim için salı günü kese görmem yeterli kalp atışını 12 sinde gidince duyarım inşallah ama ben hemşireye sormuştum kalp atışlarını duymadan takibe almıyoruz demisti
Askiletotomsu annesinin_beybisi ama ben eşimle korunmadan ilişkiye ayın 1i ve 5 inde girdim Aslında Gebeysem sadece bu iki tarihte gebe kalmış olabilirim Yani ultrasona göre haftam 4 haftalık çıkabilir haklı olarak
Simge34 annesinin_beybisi bnde 10 ocakda gidifem dokdora o zaman dek degerde artmis olur kese gozukur herhalde
annesinin_beybisi Askiletotomsu ama o hamile kaldığın tarih . sata göre hesaplaniyor son adet tarihine yani . hamile kaldığım tarih benim 4 haftalık bile çıkmaz çoğu kısının öyle 1 aylık gebelikte mesela çocuk 14 günlük olur 😊
annesinin_beybisi Simge34 uygulama nedense bi gün eksik hesaplıyor ben mesela 1 aralık yazdim normalde 4+5 olması gerekiyor ama uygulamadan 4+4 yaziyor