Merhaba kızlar benim pazartesi gününki beta hcg degerim 18.79 du persembe gunu kan verdigimde 102.93 cikmisdi sizlerle paylasmissin bn agrim olumca biraz tedirgin oldum her ihtimsle karsi bir kadin doguma gittim bugun dokdor bakdi degeri biz gebelik olarak kabul ediyoruz sma daha cok cok yeni dedi bebek dahme tutunmaya calisiyor dedi ultasronla yumurtaliklrima rahmime bakdi rahmimim husel oldugunu hcbir sikinti olmadigini yumutaliklarim gayet saglikli oldugunu herhangi genel bir sorun bulunmadigini soledi sma bebek henuz rahimde gozukmuyor rahme yerlesmeye calisiyor bu degerle dedi bizim keseyi gorebilmemiz icin degerin 1.000 1.500 usdu olmasi gerekiyor dedi haftaya carsamba cagirdi tekrardan geldiginde bir kan ver ve yanima ugra dedi keseyi beta hcg kac ile gordunuz bn biraz uzuldum dokdor degerin ikinlat artmasi lazim gunden gune takip edicz eger artmazsa az seyrederse dis gebelik olablr dedi deger zaten duserse eger kimyasal sayyoruz dah atakibe gerek kalmiyor dedi folik asit felan verdi devam et dedi keseyi kacla gordunuz nasil oldu bana bu sureci anlatirmisinz yardimci olurmusunuz