kizannesi_1004 Kızlar merhabaaa 38+5iz bugün buzluğa doğum öncesi bir şeyler konur ya ben hicbir sey koymadım annem ve kayinvalidem gelicek yemekler taze yapilir yenir diye düşündüm zaten tayinimiz cikti bebek doğacak 10gün sonra annelerimizle uçakla gideceğim ben de yasadigim sehirde akraba vs kimsemiz yok komşum var 1-2 tane annemler ikramlik bir sey hazirlayamaz mi birileri gelse ay bilemedim yapmasam nolur cidden cok üşeniyorum ve malzeme almam lazım ama zaten bir suru masrafimiz var eve de alisveris yapicaz annemler gelecek diye bir de buzluk şeyleri icin ayri masraf yapmak istemiyorum
Mrv1007 kizannesi_1004 anneleriniz yanınxdaysa zaten gelenlere ikramlık bir şey hazırlarlar, bence de hiç gerek yok. Ben de yapmayı düşünmüyorum kayınvalidem ve annem yanımda olacaklar, onlar hallederler 🌸🤣
Selin12- kizannesi_1004 canım illa dolaba bir şey koyman gerekmiyor eğer gelen olursa ozaman annenler bir şeyler koyar önlerine en kötü hazır kurabiye filan alırsın canım zaten 10 gün sonra tasinacakmissin birde kendine iş çıkartma dolap boşaltmaya calismamkla
Armess_loya kizannesi_1004 yani buzluk hazırlığı pratik olur gelen giden ani misafir için kurtarıcı özelikle börek, poğaça, Kapya biber köfte, mantı, sarma vs. Kek, kurabiye türünü taze yapıp ikram edilir onlar kolay 🌸
kizannesi_1004 Mrv1007 dimi ya normal yemek yapasım zor geliyor artık günlük yemeye buzluğa bir şeyle hiç uğraşasım yok ayni bedende son günlerimizin keyfini cikarmak istiyorum kızımla bu aralar onunla hiç konuşmuyorum da. Atama sürecindeydim onun heyecanı temizlik vs derken 🤦♀️🤣
butterfly4 @kizannesi_1004 ben sizin yerinizde olsam buzluğa birşey yapmazdım zaten 10 gün sonra gidecekmişsiniz, 10 gün için de tabiki de evdeki anneler yapar niye yapmasınlar
kizannesi_1004 Selin12- doğru diyorsun canım ya hazır alırım dursun cayin yaninda verilir kimse gelmezse biz yeriz felan zaten tasincaz buzluk doldurmak yerine boşaltmaya calissam daha iyi olur baya uzak bir yere gidiyoruz cunku
kizannesi_1004 Armess_loya Ay cidden o dediklerinizi yaomaya enerjim yok sarma sarmaya otursam her yerim tutulur 🤣
ggkca kizannesi_1004 zaten anneleriniz varsa hiç gerek yok buzluğa bir şey koymaya zaten 10 gün sonra da gideceksiniz komşularınız falan gelen biri olursa da anneniz bi kek yapıverir çayın yanına olur biter
alyavetuna kizannesi_1004 tabi ki gerek yok boşa yormayın kendinizi. ilk benegimde yemeğine kadar hazırlık yptim annemler olmayacaktı cikaripnpisirmesk kolay olsun diye gelenlere ikram kolay olir diye ikinci çocuğumu doğurdum annem marta kadar yanımda hicbisey hazirlamafm gerek yoktu iyi ki de kendimi yorup hazirlamamisim😅 hic gerek olmadi