Arhbn Kızlar trendyoldan bebek arabası alan var mı, hangisini aldınız, memnun musunuz? Bebek arabası tavsiyelerinizi bekliyorum☺️
Tazeanne0134 Arhbn biz 2020de almıştık ve çok memnunum casual vista kullanıyorum çok memnunum hem travel hem baston öyle olunca buna karar verdim ve 2 senedir asla pişman olmadım Adana’dan İstanbul’a gelip gitmek diğer travel sistemlerle çok zor olurdu ve şimdi 2.ye hamileyim onada kullanacam inşallah
elaweannesi Arhbn ben aldım gayet güzel geldi büyük kasım indiriminde 890₺ ye aldım şimdi 1900₺ ama yinede piyasaya göre uygun güzel tawsiye ederim trawel sistem
Helinkeskin Arhbn Eminönü’nden aldım pusetiyle birlikte 1400e havuzlu han diye geçiyor Googleden bakabilirsin
Mrvsmt2502 Arhbn ben aldım 4 baby esse model almıştım gayet iyi geldi henüz kullanmadık ama kullanımı rahat hafif
Hkaraaslan Trendyoldan değil de babymall den aldım prego pronto travel sistem orası çok indirim yapıyor bi bakın isterseniz☺️
mamsiratimerve- Bende babymall sitesinden sunny baby vista aldım canım.. Youtubeda da inceleme videosu falan var bakabilirsin 1 ay önce aldım 1700dü şuan ne kadardır bilmiyorum ama fikir olsun bakabilirsin.. Malzemesi falan gayet kaliteli sürüşü katlaması kolay.. 😊
Ssultannnnn Arhbn trendyolda bebek arabalari daha pahali ben e bebektan baby plus galaxy travel sistem bakmistim en az 1000 tl fark ediyodu ayrica bu arabayi baya arastirmistim cok iyi hatta port bebe ile katlaniyo ve cok yer kaplamiyo şahsen ben ondan alacam uzun arastirma sonucu port bebe ile katlanmasi onemli sonucta.o yuzden alacagin zaman her yerden fiyatina bak canm indirim diye gosteriyolar ama daha pahali oluyo bazen maalesef