dakpinar- denizin_annesii kendimi burda sizlerle iyi hissettiğim için çok şükür iyi ki varsınız uzaktaki arkadaşlarım Rabbim sağlıklı güzel bir yıl nasip etsin inşallah hepimize ❤️🌸
denizin_annesii dakpinar- Amin 🤲 cümlemize inşallah 🤲😂 güzelim benim ❤️ bebenle sana Allah ayırmasın sizi 🥰
Cilek_16 HappyMom yeni yılda kaynana postu bol görümce dayağı koca manyağı laf sokma aşığı vurmalı kırmalı aldatmalı doğurmalı kimi zaman sahte hesap açıp koca çıldırtmalı cinli minli çarpmalı korkmalı postların silinmemesi dileğiyle he bide inşallah kolay doğururum böyle sabun gibi vıjit diye 😂😂
yigitegenin_annesi1 Deletedmom62627 kanko benımde telfon pert bende istiyroum hayrına biri gödnerse şu garibi sevindirse
Nazoee 2021 yılı cidden hem zor hem de çok kötü geçti ama benim için o kadar güzel şeyler oldu ki . Sevdiğim adamla evlendim iki hafta önce de hamile olduğumu öğrendim. Daha güzel bir yıl geçmesi dileğiyle her kötü şeyde güzel olan şeyleri de görebilmek dileğiyle 🌸🙏 mutlu yıllarrrrr
Pinki Herkese bol sağlıklı musmutlu bir yıl diliyorum. Bütün anneler ve ben de hepimizin bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım amin amin aminnnn
[silindi] Öncelikle sağlık, barış, huzur, mutluluk, para 🎄🎄🎄🎄 ennnn önemlisi kızımı sağlıkla kucağıma almak 💓💓💓canımın içi 💓💓💓
Akrepbebek Azizinannesi2 qhh ne kadar da ben hiç bir arkadaşım yoktu benim de . Ama burada çok iyi dostlar kazandım iyi ki varsınız 😘🤩🤩 mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl olur inş evlatlarimizla
BeyzaF HappyMom 2022 de herkes kalbinin ekmeğini yesin. 2021 den daha adaletli bi yıl olsun. Kalbi kötülük olanlar sürünsün , ruhu kalbi temiz kalanlar emeklerinin karşılığını alabilsin. 2022 de her anlamda denge diliyorum. Ve tabi ki minik mucizelerimizi sağlıkla kucağımıza almayı diliyorum 🙏🏻🥰
Cylnsms HappyMom Biricik yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🙏🏻 Rabb’im isteyen herkese de anne olmayı nasip etsin 🙏🏻🙏🏻