babylion123 Aydogdu2 doğum ücreti bu sene sezeryan 3.500 diye biliyorum muayene ücreti doktordan doktora değişiyor 145-190 TL arası
Aydogdu2 babylion123 başka doktora gidiyorum orda değil de ama medilifela anlaşması varmış ondan merak ettim
asellmom Dilantrkmn doktorunun ismi nedir bide ben bebeğimin yüzünü felan rahatça görmek için gidicem renkli gösterirmi acaba doktor
Dilantrkmn asellmom Cihan Eşitken doktor ismi hastane de detaylı ultrason yok ama renkli görmek istersen ultrason cihazında renkli görüyorsun resmini sen cekiyorsun doktor siyah beyaz veriyor
Barlas_mom asellmom istanbuldayken buradan tavsiye üzerine Küçükçekmece hastanesine gittim umut hoca var hastanenin başhekimi çok tatlı bir adam çok ilgili muayene ücreti 125 TL idi canım tavsiye ederim ona gitmiştim bende ☺️🙏🏼
asellmom Barlas_mom bu arada internette ikitelli hastanesi yazdım batıbahat ve İstanbul hospital çıktı tam ismi ne hastanenin
Canselyaren asellmom yaman cerrahı tıp merkezi Eray Balcan her gidişimde renkli görüyorum oğlumu 5 tane de USG veriyorum renkli🥰
sdkshn Canselyaren İnstagramdan takip ediyorum Eray beyi.Renkli ultrason için gitmek istiyorum. Muayene ücreti ne kadar acaba :)
Deletedmom623737 asellmom canım şuan hiç Bi özel hastenede yeni yıl fiyatları belli degil bende arıyorum bulamadım daha fiyatlar belli olsa bi
Barlas_mom asellmom pozisyon uygunsa gösteriyor canım bana renkli fotoğraflarını vermişti. Tek tek anlatıyor bacak boyunu kolunu kafasını midesini vs kilo boy ben memnun kalmıştım 🙏🏼 Daha iyi yerler de muhakkak vardır ama fiyat olarakta uygundu