Y2306 Merhaba kizlar, ben 19+1 haftadayim ve sosyal medyada hic resim paylasmadim hamile oldumumdan beri. Siz nasil aciklama yaptiniz yada hic yaptiniz mi instagramda felan 🥰
Ceren_01 Y2306 cinsiyet için balon patlatma paylaşmıştım öyle gördü herkes sonra karnım çıkınca da foto attım
RumeysaNur34 Y2306 hiç birşey yapmadım bir kaç arkadaşım ve aile harici kimse bilmiyor sürpriz olacak fotoğraf attım ara sıra ama karnım çok çıkmadığı için belli de olmuyor pat diye doğurdum diyeceğim 😅😅😅
tugbaacng Y2306 kalp atisini duydugumuzda ultrason fotoğrafını elimize alıp anne baba oluyoruz diye paylaşmıştım🥰
Zambak55 Y2306 valla bende paylaşmadım hiç büyük ihtimalle çocuk 1yaşına gelene kadar paylaşmaya niyetim yok açıkçası nazara inanıyorum ve nedense nazar değer dediğim ne varsa değiyo hamile olduğumu bile sadece aileler biliyo bana kalsa 5aya kadar söylemeyecektim onu da olmadı 😁😁
RumeysaNur34 Y2306 öyle ama darlıyorlar ilkinden tecrübe ettim cinsiyeti ne kaç kilo ne zaman doğum daha doğurmadın mı susmuyorlar ki 😅😅😅
oguzweannesi Y2306 paylasmadim çoğu arkadaşım bile bilmez sadece aile ve aile yakınları haberdar bana kalsa onlara bile demezdim ama eşim tutamadı çenesini ☺️ sağ salim kucağıma alayım ondan sonra paylaşırım yüzünü göstermeden 🙄