mamsiratimerve- asl_inl zaten doktor cok erken bir tarihte size tahminde bulunmuş genelde 16. Haftadan sonra cok daha net belli oluyor..
kucukmucize12 esgun bende siizn gibiydim dün kontrolüm vardı doktorum artık inanayım diye on kere pipisi bu dedi 😂😂
Yesim22 asl_inl ben 21 haftaya kadar kızdı detaylı ultrasonda erkek olduğunu öğrendik şok geçirdim o zaman ama şimdi oğluşumla son 68 gündeyiz ilk çocuk olunca sağlıklı gelsin yeter 🙏
asl_inl Yesim22 aynen öyle canım ilk çocukta bizde çok kız istemiştik çok şükür kızımız oldu haliyle şimdi de gönlümüzden erkek geçiyo ama bakalım hayırlısı olsun evlat evlattır candır 💜💙
Rukiyoloji Zeynosunannesii ilk gebeliğinle bu gebeliğini karşılaştır bence semptomlar aynı mı ? Mesela ilkinde mide bulantısı yaşadıysan bunda da yaşıyor musun ? Cilt durumun nasıl ? Çişinin rengi bile önemli mesela bunlara bi dikkat et
eymeninannesi123 Rukiyoloji onların hiç cinsiyet le alakası yokmuş canım 🤗 bütün belirtiler erkek ama kızım oluyor
Elifgoktug1 asl_inl 20 li haftalarda kadar arkadaşıma kiz dediler 20 li haftalarda ayrintilida erkek cikti🙈
Mltmsncn asl_inl 13. Haftada kıza benziyo dedi. 16 da erkek oldu 😅 22 de detaylıya girdim orda erkek olduğu kesinleşti
Haydi asl_inl banada 15 haftalıkken direk kız dedi tamam dedik kızımız oluyor kızım kızım diye seviyodum 😅20 haftalıkken detaylıya girdim orda da erkek olduğunu öğrendik bence acele etme canım çok erken bi zaman Rabbim gönlümüze göre verir inş 🤲
asl_inl Haydi aynen öyle canım benim amin çok teşekkür ederim hepimiz için hayırlı evlat olsunlar minnoşlarımız 🥰
Diloss_14 asl_inl kız denmişti ya geçen hafta erkekmiş canım %100 dedi doktor pipiyi de gösterdi bize zaten 😂haber verim dedim sizde verin merak ederim
asl_inl Diloss_14 ayy hadi gözün aydın kuzum yaaa bende şimdi gidiyorummm bakalım ne dicek kıza benziyo demişti kesin net kızmı dicek erkekmi çok heyecanlıyımm 🥰🥰🥰
asl_inl Kızlarr bende gittim az önce doktora benimkide %100 erkek çıktı pipiyide gördüm resimlerinide aldımm çok şükür kalbimden geçen oldu 💙💙
asl_inl Diloss_14 Valla bende uçuyorumm mutluluktan bi kızım vardı bide oğlum oluyor sezon kapanmıştır 😂 çok şükür iki duyguyuda tadıcam 💙🙏🏼
Diloss_14 asl_inl darısı 2. De benim başıma inşallah kız isterim 😍 sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah