Tazeannee000 Ben 12 de lavaboya kalktım daha uyuyamadım carpintim oldu biraz ve burnum aşırı derecede tikali
ressamistanne Tazeannee000 kızlar en rahat 17,18,19,20 bence. Hep ağrı sızı çok olmuyor. Hem de bebiş çok hareketli olmadığı için fazla beklentin olmuyor 😊
Gulra Benim adet sancım gibi sancım va normal mi? Birde 4-5 damla şeffaf su geliyor. Bir kaç gün önce doktor suyun güzel demişti
Seymmakck Gulra bence bi gozuk derim hemen tehlikeye atma benim hiç bir lekem gelmedi ama karnımda değişik ağrılar oluyordu
Yagmur-Umut Gulra yazman şansın varsa doktoruna yaz bence. Ben aklıma takılmasın diye her şeyi soruyorum. İçin rahat eder ☺️
kucukmucize12 Gulra merhaba aynı şekilde dün ben öyle oldum baya evham ettim doktorum kan ve idrar istedi hemen gittik ama hiç bisey yoktu şükür bebek de ben de bi risk yok ilk diye sanırım biraz evham yapıyoruz benim de şeffaf su gibi geliyor mesela sıkıntı yapmayın gönlünüzü ferah tutun bol dua bol su icin 🥰🥰
kucukmucize12 Gulra magnezyum ve progestan verdi ilk benim plesanta asagı yerlesimliudi yukarı çıkmış şükür ama önlem amaçlı dedi ağrılar da yorulduğunuz icin olablir magnezyum iyi geliyormuş 🥰
Seymmakck Bende şu an 19+3 teyim kızlar mango büyüklüğünde olduk ama bi rahatsızlık tespit edildi ve şu an düşük tehlikemden dolayı yatiyorum korkuyorum ilk hamileliğim ister istemez insan ruhsal olarak da kötü oluyor tek duam Rabbım çocuğumu bana bağışlasın