Gokcelyaelisa5634837273i3u Kizlar bebeğim 13 günlük ve halen isim bulamadık kızınıza koyduğunuz isim ya da sevdiğiniz isimler varsa yazabilir misiniz?Genellikle farkli isimler bakıyorum💕
Steacher Gokcelyaelisa5634837273i3u birde anlamları çok önemli gerçekten çocuk isminin anlamını taşıyor. Mesela erkek çocuklarında rüzgar,poyraz, ateş, yiğit isimli bir tane oturan sakin bir çocuk görmedim. Kızlardan da zehralar biraz hareketli 😇🙈
Mrymmstf Öykü lena koyucaz biz inşallah rabbim. Nasip ederse ama begendim bir kaç farklı isim vardı daha: maysa ,elena ,Lara ,elis ,selay,alya ,Aden bunlarda diger farklı bulduğum begendim isimlerdi
Nurcan6161 Benimde kızım olcak 19 haftalığız ismini zümra koycaz ama rüyamda duru isminide gördüm ama zümradan vaz geçmiycem sanırım 🥰
minikkoalaam İpek Nisa koymayi dusunuyoruz insallah 💖 benim begendigim diger isimler Nil, hazel, bahar, aylin, sema, melek, inci 🧚♀️
Theia Kızım olursa adını Defne koymak istiyorum. Bunun dışında Duru, Gökçe , Hazal ,Asya da hoşuma gidiyor