Mucizemyoldaa Merhabayın, annişleerr. Karnınız kaçıncı haftada “ben buradayım” demeye başladı 😅. Ve karnın erken yada geç çıkması ile cinsiyetin bi alakası var mı? Yada çabuk çıkan karnınla bebeğin kilosunun alakası var mı. Yorumlarda görüşmek üzere 🤰
_momms Mucizemyoldaa karın çıkma olayı bence kesinlikle yapıyla alakalı. Ama ben şuna resmen inandım ; erkek karnı bildiğin yumurta gibi oluyor. Kız daha yaygın basenden başlıyor çıkmaya. Ben 18 haftalık oldum karnımda sanki küçük bir topla gezer oldum 🤍🐣
Mltmsncn Mucizemyoldaa benim 6.ayda dısardan belli olmaya başladı. Bence cinsiyetle bi alakası yok. Birde iç karın genişse karın geç çıkabiliyo. O yüzden bebek kilosuyla herzaman alakalı olmuyo.
Mells7 Mucizemyoldaa 4,5 aylik hamileyim,evde tayt ya da pijama giyersem ama ustune hirka ya da kazak giymeden karnim ben burdayim diyor😁 Ama pantolon ya da esofman giyince veya etek arkadaslarla bulusunca falan senin karnin niye yok diyolar disardan hala belli olmuyor iyi mi kotu mu bilemedim😅
gizemkrgzl Hayır cinsiyetle ve kilosuyla hiç alakası yok ben 5. Ayımdayım ve daha yeni dışardan belli olmaya başladı doktorum kilo almaman daha iyi demişti bebek kilo aldığı sürece tabiki☺️
Mucizemyoldaa _momms bende 24+3 oldum karnım büyüdü bayağı. Erkek bebeğe hamileyim. 59 kiloydum hamile kaldığımda. Şimdi 67.700 olmuşum. Çok tatlı yiyorum 🌸
Mucizemyoldaa Hemoglobin düşüklüğü yaşadınız mı? Çok endişeleniyorum. İlk başlarda çok iyidi 132 120-160 arasında. Sonra düşmeye başladı 112..ve en son yaptırdığımda 105. Demir hapı içiyorum. Sizin kan değerleriniz nasıl SeydaPrc _momms Tgcycl ArenAsilmomm serpilctn
SeydaPrc Mucizemyoldaa İlk gebeliğimde 5. Ayda hafif çıkmaya başlamıştı. Şimdi 2. Bebeğime hamileyim 4. Aya girdik belli oluyor göbüş😊
SeydaPrc Mucizemyoldaa ben 4 aylık hamileyim hiç kan testi yapılmadı henüz değerlerimi bilmiyorum Yakacık kadın doğum devlet hastanesinin Berrin Berat bakbak diye bir doktoru var sağolsun hiç ilgilenmedi sandalyeden kalkıp ultrasonla bile bakmadı. Ama ilaç yazdı neye dayanarak bilmiyorum sinirimden ağladım
Almigok Mucizemyoldaa benim 14. Haftada karnim sertleşmeye başladı şu an 17. Haftadayiz dışarıdan çok belli olmuyor kış oldugu için kalın giyiniyoruz ama uzaninca şişkinliği görebiliyorum
sehrengiz_8 Mucizemyoldaa bunlarla hiçbir şeyin hiçbir ilgisi yok canım 12. Haftada karnım çıkmaya başladı bebek gelişimi hep haftası ile uyumlu idi. Önden giden gelişimi yoktu. 22. Haftada çarşıya çıktığımda 30 haftalık biriyle karşılaşmıştım benim göbeğim ondan daha çoktu onun da cinsiyeti erkekti buradaki tek konu iç karnın geniş ya da dar olması kendi bedeninle ilgili keşke benimki de geniş olsa idi erken haftalarda başladım çatlamaya
esgun Benim göbek deliğimin altı hizasından 12. Haftadan itibaren büyümeye başladı 😀 şu an 15+3 üm yavaş yavaş üst taraftan da büyüdüğünü hissediyorum. Hiç kilo almadım aksine 2 kilo verdim. Bebeğim erkek. 9. Ayımda ne olacağım merak ediyorum 🤣