Lulikli Aycicegim kraft q77 aldım canım bakabilirsin keyifli sürüşü denediğim kadarıyla kapanınca çekme kolu da var valizlerdeki gibi hoş bi araba
caglaby Aycicegim hangisinin içi daha geniş ise onu alın bence. Kabin olup iç hacmi dar olanları alanlar memnun kalmamışlar.
Lulikli Aycicegim var canım tam yatıyor dümdüz olmuyor 1 tık reflü yatağı gibi eğimli ama çok hafif. benim o hoşuma gitti korumalıkları falan güzel olduğu için arabada giderken uyuduğunda aklım kalmaz eğimli de olduğu için diye öyle tercih ettim
Aycicegim SayeMom yok zaten kış bebeği olacağı için arabayı ilk zamanlar kullanamıcam pusetim var aracımızda var öyle idare ederim dedim. Travel sistemler iyi hoş da çok kullanışsız gelıyor bana
Deleted27272 Aycicegim banaxa öyle geldi qma ben travel hafif bi qraba olsun istedim çünkü bebeğim mayısta doğuyor arabayı kullanırız. Kraft energy aldim bugün. Kabin araba ama travel puset de oturuyor benim çok içime sindi. Simdi travel alanların hepsi 1 yıl sonra kabin ya da baston alıyor. İki kez araba almak istemedim
Aycicegim Deleted27272 aynen bende bir kez alayım bir daha bir daha uğraşmak istemiyorum birde eşimin görevi gereği uçakla çok yolculuk yapıyorum benşm için hafif kabine girmesi önemli siz kaça ve nereden aldınız
Deleted27272 Aycicegim satılıyor hocam çünkü ikisini ayrı ayrı ödedik sizde varsa almayın o zaman araba 3500 olur hem
babynil @Aycicegim kabin boylara da aparatla puset takilabilinio elinizde puset varmis bir de oyle bakabilirsiniz. Ben cybex qbit aldm pusette takicam daha kucuk bir sey dusunuorum diosaniz cybex oockit var canta boyutunda oluo tavsiye ederim
Aycicegim babynil britax puset var bende her kabine oluyor mu bilmiyorum. Dediklerinize bakacağım ücretler neydi nereden aldınız
Aycicegim Cidden bu araba konusu beynimi yaktı dolaptan bir araba almıştım bahsedildiği gibi çıkmadı iade ettim şimdi tekrar arayış içine girdim artık öyle böyle önüme gelen arabayı alcam sanırım bıktım ya stres yaptım iyice 😩
babynil @Aycicegim valla ben zamlardannonce aldm. Qbit i 4bine aldm puseti letgodan aldm ilk aldigim kirik cikti iade ettm sonraki aldigim sifir cikti hic kullanmamislar garantisi bile duruo. Suan araba 6500 olmus. Ablam pockit i 2700e aldi yazin o da 4500 olmus. Euro artisiyla artmislar malesef