Seydanuurr4 Kızlaaaarrr 5.haftadan selaaaaam biz mercimek tanesi kadar oldukkkk siz kacıncı haftadasınız nasıl gidiyor hamileliginiz 😍😍😍♥️
Efemom2 Seydanuurr4 hayr 4+4 gittim lekelenmem oldugu için karından baktı ama bişey yok suan dedi beta tabiki yaptm perşembeye randevu aldım bakalm inşallah keseyide bebegide görürüm 🙏❤️
Seydanuurr4 RumeysaNur34 allahım şimdi böylr büyük büyük rakamlar görünce benim ki küçücük kalıyoorrrrr o günleri görecekmiyim insallah ya 😍
Ayyysss Seydanuurr4 bulantım yok dün bel ağrım oldu biraz geçti keseyi gördük şükür bugün çok küçük ama
Msl22 Seydanuurr4 İnan bana daha dün gibi geliyor bizim bebiste 18 haftalik tam 0000 itibariyle ve zaman su gibi geçiyor acaba ne zaman büyüyecek benimkide diyordum ama zaman geçmiyor hala bama geçmiyor suan zaman 🥺
Seydanuurr4 Msl22 geçmiyor aynen öyle canım şimdi diyorum Kİ ben kesesini Bebişim gördüm mü rahatlayacam diyorum onlar bitti mi tekmesi cinsiyeti derken 😍😍👼🥺🥺🥺
Msl22 Seydanuurr4 Çok güzel seyler rabbim tüm isteyenlere nasip etsin Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bende cok hissetmek istiyorum artik🥺
Efemom2 Seydanuurr4 yok canım Perşembe 6+6 olucaz inşallah 🙏 sen gittinmi gördünmü keseyi durumun nasıl
dilarabltc Bizde 4+3 deyiz sadece gögus hassasiyetim vardı 2 gündür kokulardan midem bulanıyor yemek yedikten sonra oluyor ilk gebeligim ben sanıyordum hamild kalındığı bu belirtiler verir ama benim 30 günde başladı 😀
Seydanuurr4 Efemom2 yok canım haftaya persembe gidicem bende ♥️😂 Suan tam 5 haftalık sen ne kadarlıksın