Ayaz2016alya2022 Sabah saat 10 doktor ramdevum vardı merdivenden inerken 5 basamak birden düstüm dizimin üstüne ve ayak bileğimin üzerine düstüm Allah tan karnıma herhangı bişey olmadı dr gittim dedim düstüm dedi bişey olmamış ama hala korkuyorum cok tedirgin oldum
keremveannesi Ayaz2016alya2022 ah canım kıyamam ya okurken içim sızladı 😥çok çok geçmiş olsun bir şey olmaz sen işini ferah tut 🙏 ama bileğinde ve dizinde ağrı olursa onu ihmal etme lütfen olur mu
Rengarenkk Ayaz2016alya2022 çok geçmiş olsun. Kanamanız olmamış şükür. Bende ilk hamileliğimde 8.ayda merdivenden düşmüştüm. Heralde erken doğururum aşağı immiştir dedim ama yok 40+2 de zorla dğdu🤭
banukaratas Bnde bir hafta önce kaza geçirdim.36 haftadayim çok şükür bebeğim iyi benim kolum kırıldı.
Ayaz2016alya2022 banukaratas geçmiş olsun canım benimde ayağım kırılabilirdi cünkü tüm ağırlığımı oraya verdim yine Cok sükür
Ayaz2016alya2022 Rengarenkk Tesekkürler evet Bende düstüm Kendimden Gectim hemen dedim Allahin bebegime bisey olmamistir Cok sükür bisey Yok dedi Doktorum🤲🏻🤲🏻