Battaniyeli Kızlar postum tüp bebek annelerine🐣 ilk denememdeyim.yumurtam toplandı.bekleyis başladı.sizler kaçıncı deneme ve kaçıncı gün embriyosu ile hamile kaldınız.ilk denemede güzel haberi alan var mı 😇hadi umut olun bize
kedilianneee Battaniyeli merhaba canım. 5. Gün embriyosu ve ilk deneme ile hamile kaldım ve doğum yaptım. İnşallah güzel haberler alırsın 🌸
Ayselosman Battaniyeli ikinci deneme 5. Gun embriyosu suan 22. Haftadayiz teyzesi rabbim sizide sevindirsin insallah dua edicem size
Psikomer Battaniyeli ilk denemede ikiz bebeklere hamile kaldım bir kızım bir oğlum olacak 🤲 😍 şimdi 25. Haftadayız.Dualarım sizinle nasıl bir süreç çok iyi bilirim.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın😇
Battaniyeli mhtpmhtp bende bugün beklerken 4. Gün transferleri vardı hep.oysa ben 3 yada 5. Gün diye biliyordum.neye göre 4 de transfer ettiler acaba size
mhtpmhtp Battaniyeli benimde ilk de 5.gün embriyosuydu ikinci de 5. gün pazara denk geliyordu 4.gün embriyosu koydu bende hep 3 ve 5 diye biliyordum sormuştum doktora 4.gün embriyosu 5.gün kadar başarılı demişti zaten öyle olmasa o riske girmem demişti
Battaniyeli Psikomer yaa nasıl harika Bi duygu kim bilir 😍 tek mi çift embriyo mu kondu özel de olabiliyor ama devlet 35 yas altına yapmıyor bende devlette yaptırıyorum 😊 Allahım bana da nasip eder inşallah ve tüm isteyenlere 🤲
sessizizleyici Battaniyeli 4aa dondurulmuş 5.gün emrbyosu cok sükür ilk denemede oldu 14 haftalık darııs isteyenlere inş hayırlısı ile bizlerde sağlıkla kavusalım
Carriebradshow Battaniyeli 5. Gün embriyosuydu, ilk denemede ikiz oldu 🥰 rabbim isteyen herkese çok bekletmeden hayırlı bi şekilde nasip etsin 🙏🏻