Sh_erdogan Anneler sizlerin son kaç günü kaldı? Heyecandan kalbim güm güm atıyor düşündükçe🙏🏻😍çok sabırsızım, Allah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsinnn
Meleekk Sh_erdogan son 15 🥺 günler azalıyoorrr. Rabbim kolay doğumlar nasip etsin hepimize inşallah 🙏🙏 korkuyorum, inşallah kolay olur. 🙏🙈🙈
Sh_erdogan Meleekk Yüreğinizi ferah tutun, korkmayın 😍güzel düşünün ki güzel bir doşum olsun insallah🤍çoook az kaldı kucagımıza almaya, çok sükür. Bunu düşünün
Meleekk Sh_erdogan evet çok çok az kaldı artık. Bi şekilde çıkıcak 🙈 bikaç saat dayancaz bebişimiz kollarımızda olcak. Kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum. 🙏🤭 Ama sancı, su vs gelse heyecan ve korkudan bayılırım heralde 🤭🤭
Sh_erdogan Yesim22 Günler su gibi geçiyor merak etmeyin😍bende 99 dan sonrası cok cabuk geçti gibi hissediyorum
merveibo Son 13 gün sezeryan olucam çok korkuyorum bebeğim doğum pozisyonunda değil hatta sezeryan içinde çok zor bir pozisyondaymis Rabbim hepimize yardım etsin inşallah
Sh_erdogan merveibo korkmayın bol bol dua edin 🙏🏻 Yüreğinizi ferah tutun. Allahım hayırlı şekilde evladınızı kucağınıza almayı nasip etsin inşallahhh🤲🏻🥰 göz açıp kapayıncaya kadar geçecek bu günlerimizde