Tuba00T Kızlar 40. Haftaya geldik halen gelen giden yok doğuramıyorum ne zaman doğuracağım yakında karnımda dişi cıkacak 😂😂
Lavininannesi1 Tuba00T Bende aynı şekildeydim cnm kızım gelmek istemiyordu tek bi doğum belirtisi bile yoktu sancı, açılma, ağrı, sızı birşey olmaz mı insanda en son suni sancıyla doğum yaptım 😂
ArelinAnnesi01 Tuba00T Ayy kendimi bu haftalarda görmeye az kaldı 😏 Hele herkes soruyor artık dogurimde kurtulim diyorum sanki benim elimde doğurmak ya 😂😂
Sultanesat Tuba00T bende 40+5 te yaptım doğum ama ben eşimle koruasiz ilişkiye girmiştim hatta sormuşlar eşime ilişkiye en son ne zman girdiniz diye eşimde 3 gün önce felan demiş yani korunmasız ilişkinin doğumu tetiklemesinde çok büyük bir rolü oldugunu düşünüyorum kendi fikrimce 😂😂😔
Tughanalpinannesii_ Lavininannesi1 benim de yok belirti. 40+4 oldum bu akşam yatısim var suni verecekler korkuyorum biraz riskleri varmış sanırım gerçi her doğum şeklinde var da 🤢
Elbruzebru Lavininannesi1 kaç haftalık iken doğum yaptın canım bende aynı durumdayım hiç bir belirt yok
Lavininannesi1 Tughanalpinannesii_ İçini rahat tut cnm belki de korktuğun kadar olmucaktır,Allah’ın izniyle sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah 🙏
Lavininannesi1 Elbruzebru 40.hafta doluyordu cnm doktorum bebeğin suyunu beğenmedi o yüzden riske atmak istemedik biraz daha bekleyip suni sancı aldım
Sultanesat Tuba00T biraz yorucu geçti benimki canım biraz bebegim biraz kilolu olduğu için başka bide bana iki kişi çöktü karnıma bide o yani ama 15 dakkada doğurdum oğlumu Allahım dermansız dert vermiyor Allah yardım ediyor İnanlı vala bende çok korkuyordum doguramam diye ama inan bebeğimi kucama aldığımda bütün acıları cektigime değdi onun ilk aglamasi minnak minnak elleri valla her acıya değer inşallah kolay doğumları. Olsun canım