Ezgi14
[bilinmeyen] canim bende ayni sen gibiydim. İlac icene kadar caresi yok. İlac icmek istemezsen bitkisel ilaclar var . doktoruna soylersin ama ucret odersin ilaca..
Biraz mideni bastiracak bir seyler solim. Salatalik dogra az tuzla yemeye calis canim. Haslanmis patates az tuzla onu da yemeyr calis mideni tutar en azindan. Yarim saat dursa gene iyi icinde. Su icsen o bile cikar ama gene de icmeye calis. Soguk su biraz daha icilebilir geliyordu bana. Sabret dua et gececel insallah
Yarenelibol
Bnm o kadar aşırı değildi sabahları öğlene kadar geçiordu kraker le atlatım yatıgım yerde kraker yiodum bastırıyordu rezene iç bi bardak
slmdnr
salata haslanmis patates ye . baharatli salcali seylerden uzak dur ozellikle . ben 1 ay ciğ patates salata yemisstim baska bisey yiyememistim doktordan metpamid ya da anti em iste bulanti haplari biraz rahatlatir belki
balinannesi20
@[silindi] aynı durum bende de var canım 8+3 oldum hala devam ediyor doktorum ilaç önermiyor geçen gittim serum bağladı 3 gün iyiydim yine başladı bir haşlanmış patates tuzlayıp yiyince iyi oluyorum tavsiye ederim canım
balinannesi20
@[silindi] aynen sıvı gıda takviyesi ve mideyi rahatlatmak içindi canım
Melebaaa
Yağsız bol naneli yoğurt çorbası soğuk soğuk iyi oluyor , haşlanmış makarnayla yoğurt nane , beyaz peynirle tost , ekşi elma , Bursa inciri iyi geliyor demişlerdi bide su mor olanlar Dışı . 1 ay cektim maalesef hiçbir çaresi yok midenizi boş bıraktıkça daha çok kusarsınız . Su içeceksenizde yudum yudum için birden içerseniz kusarsınız . Köy yufkasını tavda kurutup yiyebilirsiniz . Allah kolaylık versin .
BetlYldrmErdem
[bilinmeyen] bende Ayniydim benimde 7 haftalikta basladi yataktan kalkmadan tuzlu cubuk kraker ye o bastiriyor atistir oyle.ve doktorun sana bir ilac versin mide bulantisi icin o iyi geldi bana yesil elmada mide bulantisina iyi gedi suanda 14 haftalik hamileyim cok sukur mide bulantim kalmadi yediklerine cok dikkat etmen lazim aci baharat yememen lazm onlarda tetikliyor
yesillimonn
[bilinmeyen] canim acile git anlat durumu bulantı icin serum takiyolar ilac icmek istemiyosun ama bence ilac kullanmalisin bende oyleydim icmemek icin direndim baktim olmuyo yiyip icemiyorum direncimi iyice kaybetmistim simdi ilac kullaniyorum zafor diye Allaha sukur iyi geldi yiyip icmeye basladim kendime geldim en kisa zamanda doktorunla gorus uygun olan ilaci verir zaten..
balinannesi20
[bilinmeyen] rica ederim canım şifa olur inşallah🤲🏻
Yarenelibol
[bilinmeyen] şuan 16+5 im bnde erkek de pek bulantı olmaz diyorlar 13 den sorna kusmalar başladı bnm hala devam ediyor rezene tohumu kaynatıp içiyorm yumşatıyor en azından baskada caresini bulamadm dene bi en azından😐
Melebaaa
[bilinmeyen] ilk gebeliğimde snein gibiydim aynı 2. Daha rahat geçti ama korkma bebeğine bi sıkıntısı YÖK yemek yiyememenin. O senden besleniyor annesi uyu bol bol temiz hava allah çok sabırlar versin geçecek bunlarda
Fatma031323
canim ben seni cook iyi anliyorum simdi 18+3 haftaligim benimde 7 .hatfda basladi ne yesem atiyordum senin gibi devlette acile gttim, ozelde muayene oldugum doktoruma da gttim serum taktilar, zofer hapini kullandim fayda etmedi neyaptysam bos simdi en son fayda gordugum" zofran zyds 4 mg" hapiyla devam ediyorum bu bir aydir midem daha sakinlesti cok şükür ... diger annelerin onerdiklerini dene , ilac kullanmadan gecicek gibi degilse dedigim hapi doktoruna danisarak kullanabilirsin canım allah kolaylik versin insalallah.
BetlYldrmErdem
[bilinmeyen] o zaman sen doktoruna git mide bulantin icin ilac versinler malesef ilk 3 ay zormus