Hayallerim95 dilarakocc valla az önce kısır yedim acılı acılı ne olacak ki bende 27 haftalık gebeyim en dazla mide yanması Yapar😀
minikbebegim19 dilarakocc tuz ve baharat tüketmemek gerekiyor kendin için önemli sanrım bişey olmaz ben tuzu da yavaş yavaş azalttım mesela
Sermec27 dilarakocc ne olabilir ki canım valla ben Gaziantepliyim yedim hep hamileyken acı oğlum 6 aylık gayette sağlıklı Urfa Antep doğu kadınları hep hamileyken acı yiyor sorun olmaz miden yanabilir sadece 🥰
Nihanus dilarakocc niye sorun olsunki ben iki çocuktada kebapçılarım biberlerini bitirdim aa gerçi şimdi sevimli hemoroidim aklıma geldi olan ona oluyor 🤣
dilarakocc Hayallerim95 bende biraz önce ayıptır söylemesi çiğköfte yedimde hafif acılıydı ama midemi kavurdu resmen inşallah çocuğum yanmaz dedim ya😅🤦🏻♀️
nurgulhanim Yok kız urfadakiler napiyo düşün hep acı yiyolar masaAllah çocuklarda bol bol aşiretler bişey olmaz sadece tuzu çok kaçırma ödemin artmasin
Mmeryemcee dilarakocc çiğ köfte yenmiyor yasak diye biliyorum ama emin değilim. Acı olduğu için değil ama