Malikadir kızlar merhaba herkese hepimize hayırlı kolay doğumlar 😍 Dün doktor da kızım olacağını öğrendimmmm😍😍 değişmez dimi cinsiyeti 17+5 ??
Husna2734 Malikadir yok canım bende 16. Haftada öğrendim oğluşum olcak şu an 25+1 detaylı ultrason da erkek dedi ❤️😊
Sdadmrbas Malikadir 13.haftada erkek dediler. 16 da erkek dediler. 22 haftalık detaylıda yine erkek dediler 🤣 36+5 daha dün gittim ben bile açık açık gördüm diyebilirim . Bazı doktorlar 17 den önde görüyor ama tahmini söylemiyor. Sizinkide değişmez canım
Malikadir Husna2734 Pnr_2021 Ayyy ınsallah değişmez ciciler aldım şimdiden 😍🤗🤗😍 sağlıkla dogusunlar insallah
minikbebegim19 Malikadir ben özelde öğrendim 17 haftalık Ken. Değişir mi dedim yok canım cinsiyet değişir mi dedi 😂 Halbu ki net olarak cinsiyet belli mi demek istemiştim ama ultrason da bende görmüştüm yani değişmez büyük ihtimalle
ikicocukmeselesi Malikadir 17+5ten sonra değişeceğini düşünmüyorum canım bende 13+0da kız olacağını öğrendim 4 ocakta tekrar kontrolüm var umarım değişmez☺️
Seyturak Malikadir bende 17+2 de öğrendim bu hafta:) %100 kız dedi. Bayram havası ev şuan:) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Doktorum değişmez dedi bana bu arada
Elif_alya Bende 17+6 da öğrendim kız dedi hatta dayanamadım bir guzelde alışveriş yaptım kimileri detaylı ultrason da net görseydin dedi ya değişirse ya erkekse felan dediler kafamda deli sorular şuan 😂 12 ocağı bekliyorum