smblakbga Anne_123 Mehmet Akif İnan da kadın doğum var mı bilmiyorum bildiğim kadarıyla eyyübiye de var ama ben academia hastanesine gidiyorum devlet hastanesi çok kalabalk malum personeller de çok ilgisiz 😐
mrs_elisah Anne_123 lotus hastanesi Ahmet Padak. Mutlaka gidin çok harika bir doktor. Sizi tam dinliyor her sorunuza cevap veriyor. Aradığınızda veya msj attığınızda anında dönüş yapıyor. Her problemde hadi hemen sezaryen demiyor. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
yaseminn3 Anne_123 devlette ben kadın dogum bulamamıştım normal muayene için özele gidiyorum metrolife
Anne_123 Zeynep__ Evet devleti önermiyolar. Simdiye kadar akademiye gidiyordum ama sınavlarım var haftaya. Ve ozel hastane raporunu kabul etmiyorlar. Ben de acaba özel dışında gidebileceğim tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mi diye arastiriyorum ama bakalim bulabilecek miyim
Anne_123 smblakbga evet eyyubiye kalabalık ve ilgisiz ama dediğim gibi mecbur devlet hastanesi bulacam çünkü rapor almam gerekiyo
Zeynep__ Bet32 ben metrolifede Esra Ünal adında bi doktor var ona gidiyorum ve çok memnunum kadın insanı dinliyor kafada soru işareti bırakmıyor ve kendisi de soruyor başka kafana takılan birsey bi sorun varmı diye dili çok tatlı tavsiye ederim doktorumu