Nursezer37 Arkadaşlar doktorum salam sosis sucuk gibi çiğ ürünleri yeme dedi peki kızarmış sucak veya sosis onları kızartıp yesem yinede sıkıntı olurmu çünkü bunları sormayı unuttum doktoruma
Deletedmom623737 Nursezer37 salam sosis felan gebeliğim boyunca yemedim 31 haftadayım şuan haftada bi kez sucuk yiyorum canım çekiyo kahvaltı da 🤗
ikizleribeklerken Nursezer37 sucuğu bildiğiniz marka yada güvendiğiniz kasaptan alın ben sadece sucuk yedim sosis yada salam normalde de sevmem doktorda canın çektiğinde nefsini körliycek kadar yemelisin dedi
[silindi] çiğ demek istediği işlenmiş et yeme diyor. sağlıklı değil bakteri üremesi çok fazla onlara da dikkat et
Nursezer37 [silindi] salam sosis sucuk yani çiğ et yeme dedi arkadaşlarıma sordum onlar çiğ et yoksa bildiğimiz çiğ et zaten yenilmez dedi oyüzden sordum kızartsam sıkıntı olur mu diye
Minigin_annesi0 Sosis ve salam hiç yemedim sucuk yiyorum ama her zaman değil bir ay alıyorum bir ay almıyorum eve
nazlisucan Nursezer37 evet aynı şey zaten çiğ veya pişmiş farketmez yenmemesi gereken yiyecekler arasında. Ben ayda 1 salçalı sosis yiyorum azıcık.
Merveonay Nursezer37 valla ilk hamileliğimdede bundada herşeyi yedim önemli olan miktar kararında yersen hiç birşey zarar vermez ❤️
Ssultannnnn Nursezer37 genel olarak islenmis gidalar yenmemesi lazim iyi degil ama bazen benimde canim istiyo binde bir yiyorum yememeye calis yersende abartmadan az ye canm