Ceyduygu Hastane çantama koyduklarımi yazıyorum kızlar eksiklerimi tamamlar mısınız size zahmet 😊 Anne için; 2 tane pijama takımı 2 tane elbise(sezeryan olma ihtimali var belli olmadığı için ikisinden de koydum) 2 çift corap 4 tane çamaşır 2 tane emzirme sütyeni 3 tane atlet Göğüs kremi Slikon göğüs ucu Süt arttırıcı çay Göğüs pedi Diş fırçası Havlu(el yüz ve vücut) 2 tane başörtü(şal esarp ile rahat olamam diye koymadim) Oğluşum için; 2 tane 10lu hastane çıkışı Yedek zıbın ve bir takım daha 4 tane ağız mendili 2 tane ince battaniye 1 tane kalın battaniye Puset 20 tane yenidoğan bebek bezi Bir paket ıslak mendil Pişik kremi 38 haftalık olduk artık tamamlamam lazım 😊
Deletedmom444 Ceyduygu terlik koy canım kendine benimkiyle hemen hemen aynı olmuş birde yelek koy yada ince hırka oğluna da corap koy biberon koy ne olur ne olmaz
Ceyduygu Deletedmom444 Aa evet terlik unutmusum koyayim hemen canim ama yazin dogum yapacagim icin yelek veya hirkaya gerek var mi sence
Deletedmom444 Ceyduygu tabiki lohusa olacağız üşüme tutabilir sıcak da olsa giymek gerekebilir iki.gün sonra benimde sezeryan koydum ben
Ceyduygu Deletedmom444 Tamam canim koyuyorum o zaman. Ped alicam hala o yüzden koymadim unutuyorum almayi
Ceyduygu Ozlemozlm Hasta bezi kullanamam eczaciyim ben hastalarima mesane pedi veriyodum memnun kaliyolardi onlardan alicam. Normal ped gibi degil daha büyük