ErenArden Kızlar bir oğlum var kızım olmasını istiyorum. Oğluma göre bulantım daha az oğlumda daha fazlaydı. Kız olsaydı mide bulantın çok olurdu deniyor. Sağlıklı olsun ama merakta ediyorum😊
Parla ErenArden oğlum var hiç mide bulantısı yaşamadım. Suan 5 aylığım kızım olacak bunda da bulanmadı🤷🏻♀️ O bünye ile alakalı bence
kadifemsii ErenArden bunun cinsiyetle alakası yok canım ilk gebeliğimde mide bulantım olmadı hiç ve kızım oldu şimdi yine kız ve mide bulantım çok vardı. Bu hormonlarla alakalı bünyemiz farklı farklı tepkiler veriyor
Zeynepgl ErenArden kızım olucak 4 buçuk aylığız daha hiç bulantı kusma olmadı alakası yok bence canım ☺️☺️
yektanem25 ErenArden oğlumda mide bulantısı kusma hiç yaşamadım sadece yiyeceklerdrn tiksinme vardı şimdi ise fena halde bulantı halsizlik var artık cinsiyet nedir bilmiyorum
Ellizzz Kızıma hamileyim .20. Haftadayız . Hiç midem bulanmadı. Kız - erkekten ziyade genetik faktörün etkili olduğunu düşünüyorum. Çünkü anne ve anneannemin de bulantısı olmamış hiçbir hamileliğinde
sedacelikss Ben 5-27 hafta arası günde 3 kez kustum 12kg verdim ilaçlar da fayda etmedi felaketti erkek🤦🏼♀️ Ablam doğurana kadar bir kere kustu desem yeridir kızı var
Rabiakoksal ErenArden oğlumda 9 ay midem bulandı. Kız bebeğe hamileym 3 aydan sonra bulamtılarım bitti. Bence bünyeyle alakalı 🤷♀️
EceDrn ErenArden 33. Haftadayım kızım olacak inşallah ne bulantı ne baş dönmesi ne halsizlik hiç birşey yaşamadım hareketini hissedene kadar da hamilemiyim değilmiyim anlamıyordum vallahi bünyenizle alakalı bence o kiloda almadım 2.5 kg toplamda sadece göbüş ve tekmeler var 😂
DilberK ErenArden bende oglumda cok fazla mide bulantısı yasadim simdi KIZIMA hamileyim hic bulanti yasamadim
Gizem93 ErenArden cinsiyetle alakalı oldugunu sanmıyorum 31.haftamdayım kızım olucak mide bulantısı hic yaşamadım çok nadir bulandı midem.
Dmteyll ErenArden Bence cinsiyetle ilgisi yok 29 haftalik erkek bebeğe hamileyim bulanti ilaclari kullandigim halde hala kusuyorum
Esra1990 Kızımda aşırı bulandı suya bile hasret kalmıştım oğlumda da bulandı ama kızım kadar şiddetli değildi ama yinede kustum kız çocukta daha şiddetli oluyor tabi bünye meselesi Allah bizim gibi olanlara sabır versin
Selin12- ErenArden canım benim iki tane kızım var midem çok bulandı 3.ye hamileyim oda kiz bu diğerlerinden çok daha farklı oldu çok daha kötü oldum ikizimi oğlu var 6 ay boyunca şiddetli mide bulantısı yasası hamilelikte mide bulantısı genetik oluyormus canım
Esra3890 ErenArden Kiz erkek cinsiyet etkiliyor mu hiç bilmiyorum ama benim oğlumda hiç olmadı okadar rahat bı hamilelik gecirdimki 1 kere bulantı yaşamadım şimdi kızım olacak 18 haftaya kadar tuvaletten çıkamadım bulantidan hergun serum taktırdım hastanede geçti günümüz 33 haftalık olduk şükür ama zor geçiyor yine kızımda çok zorlanıyorum