_ipekkkkk Digitaldaily 28 haftada herşeyim hazırdı 34+5 olduk yatağı hazır nevresimi yayılı üstünede beşiğin çarşaf serdim tozlanmasn diye Tedbir için hepsini hazırladım ne olur ne olmaz diye şimdilerde keyfim yok zaten yapmaya iyiki hazırlamışız🤲🌸💫
35SD28 Digitaldaily bugün tam 29.haftaya girdik. Çamaşır makinesini güzel temizledim. Yarın kıyafetlerini yıkayacağım nasipse🤲 ütüleyip hurçlayacağım. Birkaç hafta sonra valize koyarım diyorum. Küçük harçlar alıp ayırıp üzerine yazılar yacağım. Ben ilgilenmezsem yanındakine rahatlık olsun diye. Beşşk henüz almadım onuda ocak ayı bitmeden almayı düşünüyorum 🧚
Hzlkaya Digitaldaily valla kızımda 34.haftaya kadar herşeyi bitirmiştim 🥰 şuan 27 haftalığım eşyalarını yıkadım oğlumun zaten oda yapmıcam henüz çantamıda yine 34de hazırlarım hem erken ağırlaştım hemde kucağımda da bir tane daha olunca anca oluyor 🙄😂
rahimesarp Digitaldaily 32+4 hastalığım henüz yatağını almadik ama diğer eşyaları hemen hemen bitmek üzere ama daha yıkayıp yerlestirmedim hastane cantasinida hazırlamadım biraz daha eksik bar diye
Gml34 Bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum..şuan 27 haftalıgım 30.haftadan sona hazırlık yapmakta tam fayda var gibi birde benim ki kız daha erken gelme ihtimali olabilir mi endiseside var……
Asilsmommm Ben yatağını kurdum eşyalarını da haftasonu yıkayacağım hastane çantasını da hazırlamaya başladım yavaş yavaş yapıyorum işte aklıma geldikçe 31 haftalık hamileyim
bezelyemom Ben 33. Haftamda hepsini bitirdim. Eşyalarını alıp tamamladım bu haftaya kadar bir haftada da yavaş yavaş yıkandı ütülendi.
SayeMom Digitaldaily dün attım 1 makine çamaşır astım bugün hem sabah hem akşam yarım yarım ütüledim, oturarak ütülesem de canım çıktı vallahi. 32+2 yim. Ama erken yapsaydım tozlanacaktı, bugünde 1 posta çamaşır attım onuda inşallah yarın birgün toplayıp ütülicem. Daha askılancak olup dolaba asılacak var 🤨😳
35SD28 Digitaldaily deterjan kalıntıları oluyor ister istemez. Banada ablam söyledi ayrıntılı yap diye. Yoksa kazan temizleme yapar geçerdim. Porçözün çamaşır makinesi temizleyicisinden aldım. Arkasında nasıl kullanılması gerektiği yazıyordu. Deterjan hastanesine kadar temizledim. Ama kokuyor o yüzden kazan temizlemede yaptım. Çok az granüllü toz deterjan attım. Yarında 30 dakika da son kez boş çalıştırırım(hâlâ porçözlü gibi kokuyor sanki) Sonra bebeğimin kıyafetlerini yıkayacağım nasipse 🤲
NuranAhmet Digitaldaily Ben 32 haftalığım eksiklerim kalmadı sadece yıkanıp ütülenecek bir de çantamı hazırlamam var. Ama daha erken olduğunu düşünüyorum 2 ayım var daha. Bi kaç hafta sonra beşiği de kurarım kıyafetleri de hallederim bunlar en fazla 2 günümü alır zaten.
Fnen Digitaldaily 26+5 çok bir eksiğimiz kalmadı 30. Hafta kontrolünden sonra yıkamaya ütülemeye başlarım anca yaparım zaten. Yatakta park beşik aldık. Kendi odasında yatağı hazır olur ama park beşiği erkenden odaya kurmam yer daralıyor çünkü.
zeeynepp19 Digitaldaily 31 de ilk kıyafetleri yıkadım 32 de beşiğim geldi yerleştirdik. Bugün de geri kalan kıyafetleri yıkadım yarın da battaniye kundak havlu alt örtüleri falan yıkayacağım 32+4 teyim
[silindi] 28 haftalığız beşiğini internetten aldığımız için onu kurduk ama yatağın gilan poşetini açmadım kirlenmesin diye. iki hafta sonra da ocağın 10 undan sonra yani yavaş yavaş yıkama ütüleme işlerine gireceğim
sinem-aktas 33+4 teyim. Odası, kıyafetleri, beşiği herşeyi hazır inşallah ☺️ Hastane çantamın 1-2 eksiği kaldı sadece. Ne zaman ne olacağı belli olmaz diye herşeyini hazır ettim
Sdadmrbas Digitaldaily 30.haftada tüm kıyafetleri yıkanmış ve hastane çantası hazırdı. 33 de beşiğini kurdum. Oturma odasına da portatif beşik almıştım onu yerleştirdim. 36+5 beklemedeyiz 🥰
sosyalfobikk Digitaldaily benim zaten 2.5 yaşında kızım var beşiği dolabı vs. duruyordu. 7. Ayda kizima yatak ve dolap aldim beşik ve diğer dolap kardeşine kaldı 30 larda hazırdı 32. Haftada utuledim iyice agirlasmadan dizdim dolaba 33. Haftada çantayı hazirladim suan 36. Haftadayim temizliği yapıyorum yavastan dogumda 13 ocakta. Yavaş yapmakta fayda var benim utum üçüncü seferde bitti yavaş yavas.
rme16 Digitaldaily ben çalışıyordum ve ödemim çoktu son zamanlar yapamam diye 28.haftada bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim hastane çantamıda hazırladım.33.haftada izne ayrıldım iyi ki yapmışım dedim hiç bişe yapamadım evimi temizlesem şükrediyordum ☺️Şuan 39 haftalık olduk annem yanımda geçen hafta beşiğini kurup yorganını falan serdik üzerinide çarşafla örttüm tozlanmasın diye.iyi ki yapmışım diyorum şuan