Edaymn Kızlar bugün yumurtlama günüm dün ve dünden önceki gün arka arkaya iki gün ilişki oldu bugün ilişki olmayacak tutma şansı olur mu bugün ilişki olmasa da
funnymummy Edaymn tutacağı varsa olur canım ben yumurtlamadan önceki gün ve çatlamanın 2. Günü ilişki ile hamile kaldım 💁♀️
Edaymn gunesligun bugün eşim rahatsız çünkü zorlamak istemiyorum psikolojik olarak o yüzden sordum takvim uygulamasından bakıyorum yumurtlama günü diyor ve sağ kasığımda da ağrı var zaten yani olabilir diyorsunuz 🙏🏻🙏🏻
Melek1111 Bugünde olmalı ama yumurtlama gününü değerlendiremeyip yalnızca çatlama gününü değerlendirip hamile kalan da çok var
Edaymn funnymummy benim takvimimde yumurtlama günü yazıyor birde kasık ağrım var çatlamıştır belki bugün
gunesligun Edaymn olacaksa 5 gün önce bile olur. Ama tabi ne kadr yumurtlamaya yakın o kadr ihtimal yüksek olur
funnymummy Edaymn ben ovulasyonla takip etmiştim canım ama takvimle aynıydı yumurtlama günümde adetim düzenli ama Her insanın yumurtlaması farklı gün olabiliyor birşey diyemiycem