2e1m MucizeAnne_ kac haftalik oldunuz hala karar veremediniz demi bende dogum seklime karar veremedim
2melek_annesiii MucizeAnne_ ilhan hoca daha iyi ikisinede gittim hatta mehmet nalbantta sezeryan oldum 10 yıl önce ozamanlar iyiydi ama şimdi kimse beğenmiyor ilhan hoca daha ilgili
MucizeAnne_ 2e1m vllaha bende karar veremedim hocayla.konustum ama zam gelecek felan yardımcı olurum dedi 5 milyarda vermek istemiyorum bide ben ilk dogumumda hep ona gittim ikincisinde ona olmak istiyorum ama İlhan beyinde çok ovuyolar.ne yapacam bilmiyom
MucizeAnne_ 2e1m Evet sezeryan olacam ama korkuyorum acaba güzel yapar mı sezeryani felan diye sonradan sorunlar oluyor ya akıntı acilma felan insan tredduutte kalıyor sence ne yapiyim
MucizeAnne_ 2melek_annesiii İlgi açısından bende beğenmiyorum ama baya bilgili doktor bende geçen sene değil öbür sene oldum çok memnun kaldım sezeryani dan hiç sknti yaşamadım çok şükür o yüzden teredduute kalıyorum sizce 😔
2melek_annesiii MucizeAnne_ ilgisi eskisi gibi degil ve çok yoğun diyorlar bende gebelik harici gittiğimde aynı şeyle karsılastım iki dk bak çık hemen
2melek_annesiii MucizeAnne_ ilhan hoca iyi baya yani hiç değilse adım başı para değil üniversite ilgiside medicalden eksik kalmazsen bilirsin yinede
Esra1990 Tokat medikal Zuhal duman üstüne tanımam sezeryan oldum ona ve izi hiç belli bile değil okadar güzel yaptıki doğumumu şimdi yine hamileyim ona olucam tek geçerim başka doktor tanımam üstüne