Ryhnmhmtuna bircanozyn 23 e kadar zamanı var diye biliyorum ben 22 civarı gittim. Kırıkkalede tıp yüksek ihtisas ikisi de bakmıyo mu ayrıntılıya
bircanozyn Ryhnmhmtuna doktor yokmuş galiba doktorum da Ankara’yı önerdi özel var ama orası da çok pahalıdır 🤷🏻♀️ Sırf bir muayene 200 oldu 140dı normalde
Ryhnmhmtuna bircanozyn 👋yaşam hastanesi mi ben de ilkini orda doğum yapmıştım çok pahalandı haklısın. Belki sana öyle denk gelmez ne bileyim kuzum valla hüsrana uğramanı istemem yine de git 1 hafta sonraya veriyolar detaylı gününü ilk muayeneye gidiyosun 1 hafta sonra da ayrıntılı için
Selincek Anne28 canım çok iyi ilgileniyorlar ben kaşıntı icin gittim kadin doguma orda hemen kan idrar biyopsi parca aldilar
Selincek Rabiakoksal evet benim kesin olarak aklimda ora var ama bugun bi arakadaş aklimi karistirdi orasi cok uzak ne gerek var die
Fundish Selincek gazi mahallesi yenimahalle olaak geçiyor merkezi bi yer.aştiye yakın sayılabilir dolmuşla falan hastaneye gecebilirsin .
BusrAras- Şehir hastanesine gidiypruö cok memnunum ilk gebeligimde gataya gittim ilk 2 kontrole hiç memnun kalmadım simdi nasıl bi bilgim yok
ElifT816 Bu testler için arıyorsan eğer sami ulus beştepe poliklinikte yatırabilirsin. 6 ocak için randevu var. Düzenli gitmek için arıyorsan eğer ben pek memnun kalmadım. Hep asistanlar bakıyor.
gulnurkrms Selincek vlaaha şehir hastanesi herşeyi yapıyor tüm testler detaylı vs. ama doktorlar aşırı ilgisiz ve gıcık Belkıde bana denk gelenler öyle şehir hastanesi randevu gerek yok sabah 8 de orda olursanız sıra ile muane olursunuz Gülhane hakkında bi bilgim yok ama gebelik söz konusu olunca randevuya gerek yok diye biliyorum
Selincek gulnurkrms dusundurucu 🤔 kuzum sabah 8 de imkani yok orda olamiyorum 8 de ciksam 9 bucukta anca orda oluyorum
Livaninannesi Ben şehir Hastanesi’ne geliyorum hatta yatıyorum erken doğumdan dolayı gayet ilgililer poliklinik olsun yatış tarafı olsun guzelleer özel gibi vala Sincan’da geliyorum uzak ama değiyor Necati ben özlem gündüz Fatma Salih bu Dr ayrı bı ilgili