Sarayhelvasi Arkadaşlar 5 Ocak çarşamba Ankara şehir hastanesinde 15.30da randevum var ikili test nasıl oluyor devlette? Sizce o saatte ikili testimi de yaparlar mı? Radylojiye falan mı sevkediyorlar
Cnrmom Sarayhelvasi perinatoloji bölümü yapıyor, benim doktorum sakın radyoloji bölümünde yaptırmıyorsun perinatolojide bakılacak dedi perinatologların alanıymış zaten 🌸 çoğu devlet hastanerindede bu bölüm var diye biliyorum
Sarayhelvasi Randevu aldığım kadın doğumcu bakıyor yani öyle mi? Tamam… inşallah güzel bir sonuç alırız
Deletedmom_6 Sarayhelvasi her hastanede değişiyor benim kendi doktorum yapmıştı başka hastanelerde başka bir doktora yönlendiriyorlar 🤷🏼♀️ Özelde yaptırdım muayene ücreti hariç 250 tl verdim
Zezeada Askiletotomsu her hastaneye her ile göre değişiyor ben Tekirdağ Çorludayım 200 TL özelde yaptırdım
glbhr__ Askiletotomsu muayene ücreti indirimli 205 tl kan testi falanda yaptırmıştım onlarda 350 tl ydi
Ayse_35 Üniversite hastanesinde yaptırdım. Ultrason da bebek ense kalınlığı üç defa ölçüm alındı, kan vermiştim, bı hafta sonuç çıkmıştı. Tabi anne yaşı da sorulmuştu.
Cnrmom glbhr__ tamam canım detaylıyıda ikili tarama testini yapan bölüm perinatoloji bölümüdür kimi devlet ve özel hastanelerde bulunun bir bölüm ne kadın doğum doktoru nede radyoloji bölümü yapmaz perinatolojiyi kapsayan bir bölüm internettende bakabilirsiniz isterseniz 🌸
Zezeada Sarayhelvasi ultrasonla ense kalınlığına ve nazal(burun) kemeğinin varlığına bakıyor sonra kan tahlili yaptırıyorsunuz sonuç bi kaç güne çıkıyor. Salı günü yaptırdım sonuç dün çıktı çok şükür herşey yolunda dedi doktora 3lü tarama testine gerek kalmadı🙏
Sarayhelvasi Zezeada çok teşekkür ederim devlet hastanesinde nasıl yapılıyordu fikrim yoktu çok sağolun.