Handsomebaby Okadar çekik gözlüydü ki oğlum doğduktan dört gün sonra gözlerini gördük.Bildiğin çizgi şeklindeydi boyu da 50 cm di.Şimdi 2 yaşında maviş badem gözleri var.Sokakta bakan birdaha bakıyor.Nasıl güzel gözleri var diye.Boyuda 98 cm şuanda.Yani ultrason görüntüsünden neden bu kanıya vardın canım.Bir doğsun bak bir haftada nasıl değişiyor.Düşün bir ayda 7 cm uzamıştı oğlum.
Handsomebaby Öyle birşey olsa ikili testte ayrıntılıda çıkardı zaten kötü düşünme hiç son haftaların stres yapma cnm
Adakus Handsomebaby Ayrıntılı ultrasonlarda genelde bu tarz şeyleri kemikten boydan falan anlarlar dmi? Bize o haftalar bşy dememişlerdi hatta çenesinde benim gibi gamzesi vardı doktor bana benzetti azıcık da kepçe kulaktır sesi hatta güldük 😁 ama kemik yapısı olsun herşey olsun iyi değişi tek kusuru Bebeğimin suratını o internettlerde gördüğüm bebekler gibi görmedim bir turlu durmadı hala da görmedim inanır mısın yüzünü ya eli suratındaydı bu ay da artık malum büyük olduğu içim cihaza sığmadı görmedim zaten sadece kilosuna bakmıştı tabi
Esa Gubse82 öncelikle boyu çok kısa değil normal kilosuda normal gözlerinin çekik olmasida down sendromu olduğu anlamına gelmez siz kuruntu yapıyorsunuz sıkmayın kendinizi
Adakus Gubse82 ben o testleri yaptırmadım ama ayrıntıya vs girdim ama benim de bebeğim haftaları ile uyumlu kiloda ama gel gör ki boyu hep ya 3 cm ya 4 cm hep kısadır ama ben de eşim de çok uzun değiliz ben 1,60 eşim 1,80 var yani o sebepten öyle düşünme Allah’ın gücüne de gider bi yerde kabulümdür de emin ol allah sana herşeyin iyisini verir sağlıklı olsun yeterki 🙏🏻 Ben kısa olmasını hiç buna bağlamadım İnan o yüzden sende bağlama
Handsomebaby Adakus tabii ki burun kemiği ense kalınlığı baya farklı oluyor.Birde down sendromu olan bebeklerde başka sıkıntılarda oluyor cnm.İçini ferah tut
Shnbsk Gubse82 canım bak her bebek uzun iri olacak diye bişey yok. Ayrıca gayet iyi önemli olan ciğerlerinin gelişmiş olması organlarının iyi olması doğunca sen uzatırsın😇 hem gözlerede takılma muhakkak vardır ailede eşinin ailesinde falan bebekliklerinde
Gubse82 Handsomebaby bişey sormak istiyorum bende spinal olucam kısmetse siz de bu şekilde oldu iseniz nasıl geçti birde ne kadar aç kaldınız?? Kaç saat önceden yasaklandı yemek yemeniz
Handsomebaby Gubse82 sabah 8 den sonra yemedim.Temmuzun 25 iydi çok sıcaktı dayanamadım öğlen su içtim.Bir küçük pet şişeyi içmişimdir yani ama pişman oldum.Kustum çünkü ameliyat masasında .Onun dışında şyi geçti.Belden vurdukları iğne hiç acımıyor.Sondayıda uyuştuktan sonra taktılar.Hiç hissetmedim.Benim karnıma falan kmse bastırmadı.Sütümde hemen geldi.5 saat sonra yürüttüler.Oda kötü değildi.Öyle anlatıldığı gibi bir acı hissetmedim ben.Sonrasında hiç yatmadım.Yürüdükçe iyileşiyorsun zaten
Merveozcelikcckl Gubse82 canım abartıyorsun 45 cm kısa değil ayrıca bir metre mi doğurmayı düşünüyorsun kilosu da haftasıyla uyumlu benim ki de 35+6 da 2600 gr dı
Gubse82 Merveozcelikcckl 1 metre gibi bir abartı tabiki beklemiyorum. Cahil değil 36 yaşında 2. Kez anne oluyorum o bebeğim 53 cm doğduğu için bu az geldi.!!
CansuOztomurcuk Gubse82 İçini ferah tut, kötü düşünme. Pozitif ol, stres yapma hiç. Her şey güzel olacak diye düşün, çocuğun da etkilenmesin psikolojinden. Hiçbir şey yoktur, sağlıkla kucağına alırsın yavrunu. Boşuna üzme kendini.
tomurcukannesi Gubse82 o kadarı daha belli olmazki doğunca bile tamamen değişiyo yüz hatları. boyuda uzayabilir daha 4 haftanız var. 49-53 arası bişey olursa normal zaten. Değilsede genler baskın olmuş minyon doğucak olabilir.. kendinizi yıpratmayın burun kemiği ve ense kalınlığı normalse down sendromu olmaz diye düşünüyorum
Kubrabenal Gubse82 kendini sakinlestirmelisin hayatının en tatlıs günleri bebeğin ile senin duyguların nasıl bağlantılı onu düşün ona da stres yükleme canım benim. Hersey olacağına varıyor sen ne kurarsan kur kafanda gerildiğinle kalıyorsun. Doğumunu sütünü bile etkiliyor öyle düşün.. Lütfen sakinleş. Huzurlu mutlu ol ki bebeğinde öyle olsun. Saglıkla kavuşsun insallah... 🎈