Hayat_Recep3480 Merhaba kızlar benim iki gündür lekelerim bir anda oldu doktora gittim ve progestan hap verdi ama 3 saat baş dönmesi yapıyor sizlerde de oluyor mu
Gulcinbbrc Hayat_Recep3480 bende kullanıyorum hap olarak içtiğinde baş dönmesi çok yapıyor benimde aynı oldu tansiyonum düştü öyle olunca fitil olarak kullanmaya başladım bir sıkıntı olmadı
denizvebulut Hayat_Recep3480 aynı anda 2 adet yani totalde 400 mg kullaniyorum, hiç yan etki görmedim. Fitil olarak kullanıyorum. Doktorum bu hali ile yan etki yapmayacağını söyledi. Sizde doktorunuza fitil ilarak kullanma konusunda danışın.
Ismimikabuletmiyo Hayat_Recep3480 ben ilk gebelogimde progestan 100mg kullandm hap olarak ama bende sivilcelenme uyku yapmisti bu seferkinde 200mg olark verdi doktor onu fitil olarak kullaniyorum doktoruna danis fitile donmende sakinca yoksa aksamlari fitil olark kullan
Gulcinbbrc Hayat_Recep3480 tabiki söyleyin doktor bana kendisi demişti baş dönmesi yapar diye ondan fitil olarak kullanıyorum o şekilde birşey olmuyor
Hayat_Recep3480 denizvebulut fitil farklı mı oluyor kusura bakmayın hapı mı fitil seklinde kullanicam
minikkuzuannesi Hayat_Recep3480 hapı fitil olarak kullanabilirsiniz ben günde 3 tane 200 mg lık kullanıyorum akıntı falan yapıyor ama başka hiçbir yan etkisi yok ve vajinal aldığınızda etkisi daha güzel oluyor
Hayat_Recep3480 minikkuzuannesi çok teşekkür ederim inşallah etkisini görürüz benim lekem ilk zamanlae oldu geçti bir ay sonra tekrar başladı
Fundish Hapımfitil şeklinde kullanman gerek .parmağında itebildiğin kadar iticeksin .bende kullandım .baş dönmesi vs olmuyor.biraz beyaz akıntı gibi iç çamaşırın kirlenebilir o kadar
Hayat_Recep3480 denizvebulut hmm teşekkür ederim bende yarin arayıp soyliyicem doktora bu lekeler bitseydi bitip tekrar başlıyor