iki_melek_annesi annesinin_beybisi İnşallah sağlıklı bir gebelik olur senin açtığın postları görünce ben de seviniyorum inşallah bebeğin olur erken daha biraz sabret sakin ol benim de iki düşüğüm vardı hamile kalınca doktor tedbir amaçlı ecoprin hapve oksapar iğne başlattı doğuma kadar kullanacam şimdi 26 haftalık olduk teyzesi darısı sana inşallah Rabbim gönlünün muradını versin☺️
annesinin_beybisi iki_melek_annesi aminn canım inslalah bu sefer her şey sağlıklı ilerler de bebeğime kavusurum🤗 teşekkür ederim allah razı olsun 💜 bana da instragram bir doktor 2 düşüğüm var deyince coraspin önerdi eşime aldırdım ama kullanıp kullanmamakta kararsız kaldım acaba zararı olur mu diye bir de günde 1 mi kullanmak gerekiyor 2 mi . maşallah sağlıkla doğsun pamuğumuz😘💜
mmihri Ben 2000 civarında gittim ve kese görünmüştü. Sen bilirsin ama ben dayanamazdım. ☺️ Hatta haftaya kontrolüm var günler geçmiyor gibi. Tekrar gel derse sonra tekrar gidersin nolcak ki yani ulaşım sıkıntın yoksa tabi..
annesinin_beybisi mmihri ulaşım sıkıntım var doktor burda olsa ben çoktan gitmistim😁 sabah gidip akşam geliyosun ayin 12 sine devlete randevu aldım ordaki doktor özeldekinden daha iyi ama o kadar bekleyemiycem sanırm salı günü gidebilirim sonra zaten devlete yine gidicem
iki_melek_annesi annesinin_beybisi Günde bir defa içiyorum burda çoğu hamile kullanıyor kan akışı bebeğe rahat gitsin diye
mmihri annesinin_beybisi hmm o zaman beklemen daha mantıklı. Umarım uğraştırmazda gösterir kendini hemen ☺️🌸
annesinin_beybisi iki_melek_annesi teşekkür ederim canım 🤗 karnıma ağrı giriyor o kadar korkuyorum ki birşey olucak diye
annesinin_beybisi mmihri şimdi pazartesi değil de 1 gün sonra gidicez yani beta 4500 falan olucak eğer düzenli artmışsa inslalah görünür 🤗
iki_melek_annesi annesinin_beybisi Sen o kadar çok heyecanlı ve stres yapıyorsun ki normal yani önce hayırlısını iste nasibinde varsa sana tutunur, Meryem suresini oku dinle Yusuf suresiyle ümitsizliğe kapılma dua et 🤲🤲
blueberyy00 annesinin_beybisi benim doktor 4000 lere yakin çağırdı öyle gördük pazartesi değilde Çarşamba felan git bence
ada58 annesinin_beybisi canım benm doktorum hem kese hem bebeği birden görmek istediği için beta 6000 olunca bakalım o zamana kadar bakmaya gerek yok dedi
Feyzaveannesi annesinin_beybisi 5 haftalıkken gittim. Daha doğrusu test yaptım ertesi günü gittim. 5 haftalıktım o zmnlar beta değerim 1258 çıkmıştı ve kese karından yapılan ultrasonla göründü
ysmnn14 hunilimom benim de adet tarihime göre 6 haftalığız perşembe günü gittim kese var bebek yok 6 haftalık işi değil 2 hafta sonra tekrar gelde bakalım bebeği görebilecek miyiz dedi endişe etmem gerekir mi ne zaman gördünüz bebeği
hunilimom ysmnn14 daha görmedim canım suan 7 haftalık olduk bende keseyi gördüm 2 hafta sonra çağırdı kese guzel Yerde olması gerektiği gibi dedi sadece
SerraveAnnesii Ben 7+2 de keseyle bebeği görmüştüm 4.hafta biraz erken olabilir canım bence 6.haftadaki randevuna git ☺️
Delimavi HappyBabyy arkadaşa katılıyorum 5+2 de 2000 beta da alttan muayene ile görüldü ve doktorum geç döllenme muhtemelen diyerek gebeliği 4 haftalığa düşürdü kişiden kişiye değişir tabi ama bekleyip kalp atışıyla bir görmek daha iyi. Kanama ağrı sızı yoksa.
ysmnn14 hunilimom banada sonuçların çok iyi dedi 2 hafta sonra tekrar gelde bakalım dedi hayırlısı inşallah hakkımızda başta çok dert etmiştim tecrübesizlikten ama demekki böyleymiş 😊teşekkür ederim