m1g2c3y4c5d6 Eri9999 İnşallah sizde bebeğinizi kucağınıza alırsınız beni dualarinizda eksik etmeyi unutmayın 🤲🏻🙏🏻🤗
Tugbamete Slnn1122 benimkide 15 ocaktı ama gelişim geriliğimizden dolayı öne alıncak gibi duruyor heyecanla bekliyorum ☺️
aryasmommy Mltm07 ben bugün doktor kontrolünde sordum hayır iyi bu tarih dedi bana vardır bi bildiği diye düşünüyorum canım senle aramızda 2 gün var ilk doğum diye sanırsam.
Mltm07 Eri9999 37 mi oluyorsunuz diye size sordum benimki 39 da genelde 38 de aliyorlar bana biraz gec verdi ilk gebelik ondandir birde kilosuda az 2270 ti 5 gun once
Eri9999 Mltm07 cevap vermiştim ama karışmış sanırım cvbım yok 37 haftalık olmuyorum dogum zamanı 20 ocakta tam 38 haftalık oluyorum son haftalarda hızlı alıyorlar önemli olanı saglıklı olsun inş
Pakizeninmelegi Eri9999 bizde 12 ocak diye konuştuk daha erken de gelebilir erken doğum riski yaşıyorum hergun sanci içindeyim ciğer geliştirici serum sürekli. Umarım hepimiz saglicakla aliriz kucagimiza
Eri9999 Pakizeninmelegi Amin cnm saglıklıcakla kavuşalım inş bebişlere benimde dogum kanalındaymış dinlenerek 19 günü bitirmek istiyorum
Senosum38 Eri9999 Evet ikinci canım ssvd olacaktı ama 3 aydır makat geliş kızım dönmüyor mecburi sezeryan yine
Eri9999 Senosum38 bende baştan düşündüm ama sonra vaz geçtim hayırlsı olsun en önemlisi bebegime sagsaglim kavuşayım