Eri9999 Berrak22 hayırlısı olsun inşallah cnm 😇 bize 20 21 mi olsun dendi 20 yi seçtik oglak burçu olmasını çok istiyorum anasının burçundan 🙈
Ygtalp Eri9999 Bende pazartesi kontrolüm de sordum 26 ocakta alalım daha öncesinde almam dedi 39+1oluyoruz o tarihte. Şuan 35+2gunluk hamileyim. 2.bebegim olucak
Eri9999 Ygtalp benim geç döllenme son agdet tarihimi doktor degiştirmişti sat a göre 38 +1de dogum olucak ulturosona göre gelişimi önde oldugu için 39+1de olucak ona göre hesapladı doktorum aynıyız 🙈
poyrazinannesi3547 Bizimde 3 ocak son kontrol 4 ocak yada 5 ocağa gün veririz dediler ayy çok heyecanlym inşallah güzel geçer hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize ❤spinal olcaz
aryasmommy Eri9999 inşallah öncesinde gelmez canım rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin 🌸
Ygtalp Eri9999 benim sata göre 35+2 ama ultrasonda 3 4 gün ilerideydi geçen kontrolde. Bakalım sağlıkla gelsinlerde bir kaç günün önemi yok 😊
Eri9999 Ygtalp aynen 😊 dogum yaptıktan sonra sorunsuz evime gelmek istiyorum yavrumla en önemlisin bu
Blg-Brk01 Bende şuan 38+1 im 3 ocağa gün aldık bugün sezeryan için inşallah o zaman 38+5 oluyorum nasipse