Gokcennnn Kızlar serklaj dikişi alındıktan sonra yada koptuktan sonra ne zaman sonra dogum başlar bilen var mı 33+3gunluk daha bebegim
Bebegim213 2022melisa canim nasil aldılar bende 23 de serklaj oldum şuan 31 haftamdayim alırken agri oluyormu birde anestezi veriyorlarmi
GulcanDongel Benim 34+6 da suyun geldi gittim dikişler duruyordu alındı bir saate doğum gerçekleşmişti, ama benim açılma vardı ondan doğum oldu, senin hemen olur mu bilemiyorum kimileri bi haftaya kadar duruyo diyordu. İnşallah sizin erken doğmaz.
2022melisa GulcanDongel beni sadece dikiş tutuyordu dikişim üstü 4 cm açıktı dikişi alırken doktor et pekişmiş hemen açılmaz bu dedi gerçekten açılmadı 13 gün sonra doğdu 11. Haftada atılmıştı dikiş
Gokcennnn GulcanDongel ciğer geliştirici igne falan yaptılar ama iste dogaraa küveze girer ondan korkuyorum. Ic çamaşırımda ince lacivert ip gördüm o dikis ipi mi diye korktum sancim yok suyum gelmedi
Gokcennnn 2022melisa benimnde açılmam vardı 4 cm 19 haftalık iken atılmıştı. Suan lavobaya gittim ve 2 tane lacivert kısa ince ip gördüm çamaşırım da dikis ipi sanıyorum ama bilemiyorumm yarın kontrolüm var ama merak ettim
GulcanDongel 2022melisa girmedi Allaha şükür, 2.360 gramdı, iki doz ciger geliştirici vurdular, çok serum yedim, her hafta pruloton igne vuruluyordum onlar iyi geldi, solunum sıkıntısı olmadıgı için girmedi 😌
2022melisa Gokcennnn hiç korkma haftan çok güzel girmeye bilir girse bile az kalır suyun ağrın kanaman olmadığı sürece de doğmaz inş
GulcanDongel Gokcennnn küveze girer eger erken dogarsa, benim oglum gırmedı, ipte kolsy kopan bişey degil aslında, yalnış görmüş olabilir misin.
Gokcennnn 2022melisa yok ağrım kanama suyum da gelmedi cok şükür. Yani 30 lu haftaları bile görmek benim için bir mucize inanin. 19 haftalık iken hastaneye yattm suyun cok assagida bebek ölecek dikis atarken patlar 28 i görsen şükret sürekli hastanede 10 günüm boyle geçti.
2022melisa Gokcennnn ben ilk kızımda 125 gün hastanede yattım hergün doğacak dediler kanama var mi şu geldi mi diye diye 38 de doğurdum rabbim bilir ne zaman geleceğini umutsuz umutsuz geçen her güne şükrettim şimdi 29 haftalıgım 3 4 haftada daha diyorum sonra ayaklanacam
Gokcennnn GulcanDongel emin olamıyorum ama 2 tane aynı renkte lavivert dikiş ipi gibi ince ayni boyda yani baska ne olabilir ki
Gokcennnn GulcanDongel bizim de kilomuz 2.200 bends her hafta prolotan vuruldum aylik ignem haric magnezyum serumları cabasi progestan falan. Insallah benim ki se girmez elim bos dönmem ama karamsarda olmak istemiyorum belki 35 36 görürüm
Gokcennnn GulcanDongel sordum yarın kontrolde bskrz dedi suyum gelmediği vr sancım olmadığı için bişey yapamyz dedi