sessizizleyici Brasvg 28 yaşındayım dış gebelik sonrası iki tüpüm alındığı için tüp bebek yapmak zorunda kaldık ilk denemede ekim ayında bir tane transfer yapıldı cok sükür tuttu 14 haftalık oldu darısı isteyen herkese olsun sağlıkla gelsin yavrularımız inşallah
MelekAlyaM Brasvg 30 yasındayım 4 yıl uğraştım ileri derece pko hastasıyım 2 aşılama 3 tüp bebek denedım. 1 kimyasal bir dış gebeliğim oldu şimdi 34 haftalık hamileyim son denememde tuttu şükürler olsun🤲🏻🤲🏻❤️
Gulce29 Brasvg 28 yaşında 6 yillik evliyim eylülde transfer oldum 2.tedavi 3.transferde 6.gun embriuosu ile çok şükür pozitifi gördük suan 20 haftalik olduk darısı bekleyen herkesin başına inşallah bizlerde sağlıkla kucagimiza alalim inşallah 🤲❤
anonim34 İlk denemem, 28 aralık salı günü oldu transferim ☺️ 4aa 5.gün embriyosu transfer edildi. Yaşım 27 sizin ?
anonim34 Brasvg yaa çok sevindim hayırlıı olsunn🥳♥️ Belirtiniz oldu mu benimde 2.günüm hep belirti arıyorum ya ama hiç bir şey yok🙈
Brasvg MelekAlyaM ohhh çok şükür 🤩😍 sağlıklı imanlı bir evlat olsun sağlıkla kucağınıza alın insAllah cinsiyeti ne 😍
Ayyysss Yş 32 ilk denememiz ama daha önce düşüklerim var 2 embriyo transferi 5 . Gün sanırım 1 tuttu tek kese görünüyor
anonim34 Angels21 canım senin transferden sonra göğüslerde hassasiyet oldu mu sadece kadık ağrın mı olmuştu ?