Betssss Selam kızçelerim 39 haftadayız 1 haftadır da 3 cm açıklıkla bekliyorum. Doktoruma bugün gittim nst de sancı vs çıkmadı. Doğumu nasıl başlatabilirim. Hurma tüketiyorum bir de korunmasız ilişki yazanlar olmuş deneyip doğuranlar var mı🤗
Busrakzlkc Betssss pilates topu işe yarıyor. Ilık duş alabilirsiniz yani belden aşağınıza su tutarak oturup kalkma hareketi.
PrensesAnnesi4 Betssss Merdiven inip cik bide buralarda dogumu baslattiran bir video geziyordu youtubeden link atiyorlardi galiba canim youtubeye yaz cikar onu yap gercekten burda o hareketleri yapip ertesi gun doguma gidenleri gordum
Betssss Busrakzlkc ılıktan ziyade baya güzel güzel sıcak suyla duş aldım hatta o kadar çok sıcak suyu özlemişim ki çıkamadım🥰🥰🤣
Betssss Canankmrc evet sıcak su denedim özellikle bel ve belden aşağısı için hatta eşime belime masaj yaptırarak denedim.
dilarakocc Birde göğüs ucuna masaj yapın çok hafif baskı yapın rahimi yada kasıkları uyarıyormuş erken doğumu tetikler diye okumuştum deneyin derim squat yapabilirsiniz mesela çömelme kalkma hareketi :)
Black-34 Bende aynı her gün düzenli ilişkiye girsem de tık yok nişan dahi gelmedi :) 39 haftadayız ara ara sancılar geliyor ama yine de bebek gelmiyor yalancı sancılar çıkıyor :)))
DemetF Black-34 bizde 40 3 olduk ama bugun doktor daha vakti var kanala yerlesmemis sadce kafasi asagidaymis Sancim cikti ama ben hissetmiyorum zaten haftaya fitille baslatiriz gelmezse dedi. Sunni yerine fitil vercek onu da yeni duydum
Betssss Black-34 ahhh ahh Cansel ilişki denemedim korkuyorum 3 cm açıklıkla var bebeğe bişey olur mu birliktelikte falan diye ama denicem onu da🤣🤣