İyi akşamlar kızlar 15+4 haftalik hamileyim 1 aydir geçmek bilmeyen sebepsiz bir kaşıntıya yakalandım artık ne yapacağımı inanki bilmiyorum hamileyim diye ilaçta içemiyorum ilk uyuzmu oldum dedim doktora gittim doktor uyuz değilsin belki alerji yedigin bisey dokunuyordur dedi alerji hapi kaşıntı kremleri verdi fayda etmedi kaşıntım devam etti bide sadece 1 aydir ben kaşınıyorum ne kızım ne eşım kaşınmıyor uyuz olsa onlarada bulaşırdı sonra kadin dogum doktoruma söyledim hamilelikte karaciger enzimleri kolesterol yüksekliği biseyler dedi bir kagida kan testleri yazdi bunu yaptır büyük ihtimal onlardandir dedim kan testide yaptırdım bütün değerlerin temiz çıktı doktora gittim sonuclari gostermeye biseyin yok normal sonuclar dedi kaşıntı kremi verdi sadece kremlerde bitti ama benim hala kaşıntım gecmek bilmiyor önceden hic böyle kasinmazdim hamile kaldim boyle oldum ama cildimde hic bir döküntü sivilce yara hic birsey yok sadece kuru kuru kasiniyorum kiloda almadim cildim catliyor deyim ama nemlendirici kremlerde sürüyorum yinede ayniyim ne yapsam nafile bir sonuca varamadım neden kaşınıyorum diye basina boyle birsey gelen varmi gebelikte sonuclar normal olsada kasınan neler yapmam lazim fikir verin doktorlarsa birseyin yok diyor ama ben kaşınıyorum anlamiyorlar