sansli_anne ikramomm 24 haftalık mısır kocanı olduk ama çok çıkmadı beni tanımayan hamile zannetmiyor açıkçası ben diyince sasiriyor herkes 🤣🤣🤣
Serapmehmet_19 ikramomm 18.haftada dışarıdan belli olacak kadar çıktı şimdi baya belli oluyo 24+3 haftalığız sizin ne durumda kaç haftalıksınız
Melisagncm ikramomm 23. Haftamdayim hamile olduğum anlaşılmıyor zaten kilom vardı daha çok kilo almışım da göbek yapmışım gibi duruyor🤦🏻♀️
Serapmehmet_19 ikramomm yaa çok şekerdir o şimdii, zaman farkında olmadan geçiyo bide bakmışsın çıkıvermiş göbüşün
ikramomm Serapmehmet_19 evet böyle çok garip duruyor gerçekten 😅😊öyle tabikide 20’imci haftadan sonra çıkıveriyor hemen ☺️🤰🏼
alparslanin_annesi ikramomm 20 hafta biraz çıktı ama kimse anlamıyor biraz da bol giyiniyorum zaten belli olmasın diye de 😂
Eda_65 ikramomm ben 14+3 üm bi anda göbeğim çıktı ve yuvarlak bi top gibi cinsiyeti öğrenmedim acaba ne olabilir
alparslanin_annesi ikramomm çıkmış oluyor canım ama bebeğin büyüklüğüne ve iç karnin küçük büyük olmasına göre belirginlik değişiyor
sansli_anne ikramomm valla kız o ne öyle gezen fok balığı gibi dolaş dur zaten 48 kiloyla hamile kaldım alışmışım vitaminsiz olmaya 1 kilo bile tıkıyor yeminle 🤣🤣🤣
ikramomm sansli_anne valla beni de öyle 43 kiloyla kaldım bende hemen şişiyor göbeğim iki bişi yiyince kaldırmıyor 🤣🤣