Ozseee Hanımlar hamileyken cipsi yiyen var mı aranızda canım çekiyo ve bi zararı olur diye korkuyorum
_Lavinya Ozseee Canım yoğurtlu sosla cips yemek istedi markete gidince aldım eve geldim bir iki tane patates bir iki tane de baharatlı yedim. Yemez olaydım o baharatlı midemi öyle bulandırdı ki 😅 ama canınız çekiyorsa azcik yiyin bence yani minnacik
Elifinannesi_ Ben abartmadan yiyorum. Canım çok istiyor. Mesela gecem hafta yedim uzun bir süre daha yemem
asyaa0 Ozseee Ben hamile olduğumdan haberim yokken oturup 1 paket bitirmiştim sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim şuan 18+5 deyim hâlâ da bazen cips yiyorum bir sıkıntı yok çok şükür inşallah bundan sonra da olmaz 😃
elaweannesi Ozseee walla ne yasaksa o tatlı bende yiyorum hep bazen çikolata cips kola nescafe ard arda yiyorum ama şükür gelişimide iyi bi sıkıntımız yok şu ana kadar
Tugba_k5 Ozseee abartmamak şartıyla arada tadımlık yiyorum abur cubur seviyorum nefsim körelsin yeter bise olmaz yani
nazlisucan Ozseee ben aburcuburu kestim ama ayda 1 kere yiyorumm çikolata veya cips abartmadan tabii.
Azra_Mom Ozseee arada yiyorum canım istiyor genel olarak sağlıklı besleniyoruz zaten bebek için o yüzden arada kaçamaktan bişey olmaz diye düşünüyorum 😅
Svg02 Ozseee valla canım paketli gıdalar zararlı hep ama ben ayda bir falan yiyorum yanında kola da içiyorum 🤭 22 haftalik hamileyim şu an 4 kere yedim galiba
esesakc Benimde çok canım çekiyor 3-4 kez yedim 18 haftalıgım ama midemi rahatsız ediyor dayanamıyorumda 🤷🏻♀️