Ryry Kullanıp da yaşayan var mı? 24+3üm aşırı mide ağrısı ve yanması var ben ilaca bağlıyorum sizde de oldu mu? Ya da başka bir şeyden mi
derindemir Ryry ben o ilaç yüzünde 4 gün mide ağrısı çektim 5. gün hastanelik oldum.3 şişe serumla kesemediler ağrımı.ilacı komple atmam 5 gün falan sürdü.ama sanırım benim bişeye alerjim vardı o ilaçta
Neslhan Ryry merhaba 6 haftadır bende kullanıyorum bulantımdan dolayı gece yatarken içiyorum ama öyle bir etki olmadı bende. Bence ilaçtan değil hamilelikten dolayı oluyor olabilir
Oznurkk Ryry ben 30 haftadayım hiç mide yanması yaşamadım. Kullandığım 5 ilaç var biri de bu ilaç 1,5 aydır kullanıyorum. Bence ilaçtan kaynaklı değildir
Meri3220 Ryry bende o ilaca başladıktan sonra kaşıntı olmaya başladı özellikle bacaklarımda doktora sordum bıraktırdı 3 4 gün takip ettim ilaçtanmış yan etki yapmış bidaha da kullanmadım, ama bazı kadınlar yan etki görmüş o ilaçtan doktorunuza danışın
mucizegebelik6 Bende aynısını kullanıyorum ama mide yanması ilacım yüzünden degil bu haftalarda normal benimde yaniyo hatta Suan
dilarakocc Ben kullanıyorum ilk içerken mide bulantısı yapıyo ben sabah aç karnına içiyorum akşam yemeği yerkende mideme ağrı giriyo hep