Aslanmom1 Yumurtlamayı ilk adet gününden itibaren kaçıncı günde görüyorsunuz ya da gebe kalmadan önce kaçıncı günde görmüştünüzzz ???
charlottececi Aslanmom1 12. Ya da 13 gun olurdu benim genelde regllerim de 26-27 gundur. Regl gunun kac gunse 14 gun cikar canim ve o gun ovulasyon testi yap mutlaka genelde dogru cikar. ☺️ Mesela; 30 gunde bir oluyosan 15-16. Gun bi test yapip bak derim.
1melisa Aslanmom1 canım ben yumurtlama kiti yapıyordum ilk ay hemen yumurtladım adetten 2 gün sonra 2 inci ay 2 kere biri başta biri adetime dogru 3 ncü ay da 14 ncü günde oldum yani uygulama yanıltıyor bana göre
Aslanmom1 Senaaksac uygulama bugün en yüksek gün derken ovulasyon testinde henüz yumurtlama gözükmedi🤷🏼♀️
Senaaksac Aslanmom1 regl dönemi uzunluğuyla regl dönemini kendine göre ayarladın mı kaç gün sürdüğünü ve adet uzunlugunu kaçıncı günde bittiğini Ben bu şekilde bende bir sorun olmuyor 🌸
Aslanmom1 Senaaksac evet canım 28 günde bir olurum hep. Düşündüğümüz ay uygulamadan takip edip hemen hamile kalmıştım ama kürtajdan sonra ovulasyonla takip etmek istedim henüz göremedim
Aslanmom1 charlottececi normalde uygulama bugün gösteriyodu canım kasık ağrım felanda var ana ovulasyonda göremedim bugün yumurtlama aslında 14. Günüm
Omay0707 Aslanmom1 öyle gerçekten ama ben ovulssyon ile 6 ay takip yaptım bu evru ceylan dan almıştım yinede gebelik olmadı ilaç takviyesi almam gerekti bazen ovulssyon testi de bi işe yaramıyor 1 2 ay takiple gebelik olmazsa doktora gitmeni önerirrim
Aslanmom1 charlottececi değerlendirdim canım ne olur ne olmaz diye zaten iki günde bir değerlendiriyorumda pik görürüm artık inşallah testte 🤲🏻
Aslanmom1 Omay0707 ilkinde korunmayı bıraktığım ayda hamile kalmıştım canım ama kürtajla sonuçlandı şimdi yumurtlama günlerimi görmek için bu testi aldım belki değişmiştir diye günlerim