Bsrkcbs07 Hanımlar 3 lü tarama yı kaçıncı hafta oldunuz 2 li taramayı olup 3 lü tarama yaptırmayan var mı
Sevi_l Bsrkcbs07 ben ikili test olmadım hiç birini olmayı düşünmüyorum doktorum bile ben yaptırmadım dedi ama tercih meselesi ama renkli utroson zamanı gelince onu isticem dedi
sevcem12 Bsrkcbs07 ben 2′liyi oldum 3′lüyü doktora sorduğumda ohoo o test tarih oldu artık gerek yok güvenilirliği de yok dedi, sanırım sadece detaylı ultrason olacak bundan sonra
Bsrkcbs07 Sevi_l ben 2 li yi oldum 3 lü de çok kararsızım eşim git diyor karar veremedim 2 li de sorun çıkmamıştı
Feyza-nur Bsrkcbs07 ikili taramayı 12 haftada yaptırdık kan aldılar birde doktor ense kalınlıgına filan baktı detaylı ultrasonu 23 haftada yaptırdık doktor bebegın tüm vücuduna bakıyor
sevcem12 Bsrkcbs07 özele gidiyorum canım, ki normalde özelde yeter ki test olsunda yapılsın kafasında doktorlar ama böyle diyince doktor şaşırdım
Bsrkcbs07 sevcem12 ilk başta benim doktor da gerek yok 2 li temiz dedi daha sonra 3 lü testi ne zaman yapıcaz dedi ben şok 🤯
charlottececi Bsrkcbs07 ben 15+3 te gidicem. İkiz oldugu icin kan verme asamasini yapmiyorum ama ulturason kismini yapiyorlar. ☺️
Ecetiryaki Bsrkcbs07 ben 2li taramayı yaptıramadım burdaki doğum hastanesinde sadece ense kalınlığını ölçmüşlerdi. Doktor pazartesi 3lü istedi salı sabahı kan verdim bekliyorum sonucunu inşallah bir sorun çıkmaz.